wallpaper voor telefoon tablet en desktop

Augustus staat op punt van beginnen en dat betekent voor mij: tijd voor de vakantie! Heerlijk, ik heb er zo’n zin. Even geen computer, geen klok en genieten van een paar weken niks moeten. Deze week nog een paar klussen afronden en dan ben ik er meer dan klaar voor. Omdat ik helemaal in de vakantiestemming ben heb ik een paar leuke ‘free goodies’ voor je: een wallpaper om je telefoon, tablet en desktop mee op te fleuren deze zomer én natuurlijk de printable kalender van augustus. Downloaden maar!

Wallpaper

Hier download je de ‘bathing suits wallpaper’ voor je phone, tablet en/of desktop:

Wallpaper bathing suits phone
Wallpaper bathing suits tablet
Wallpaper bathing suits desktop

 

Printable kalender augustus 2017

De printable kalender van augustus download en print je hier: ELSKE CALENDAR August 2017. Om op te hangen thuis of op je werkplek.  En misschien een handige tip: neem een printje van de kalender mee op vakantie en noteer elke vakantiedag even heel kort waar je was en wat je deed.

Wil je voor de komende maanden vast een maandkalender uitprinten? Je vindt de complete kalender van 2017 hier op mijn blog. En wil je eens afwisselen van wallpapers op je mobiele apparaten? Ik maakte eerder als eens deze, deze of deze wallpaper.

Ik wens je een heel fijne zomer(vakantie)!

X Elske

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter