handwritten slow products

Stuur jij nog wel eens een kaartje in de vakantie? Of hou je de familie op de hoogte via Whatsapp, Facebook of heel de wereld via Instagram Stories? Of laat je je reis volgen via handige apps zoals Polarsteps? Nog een paar weken werken en dan is het tijd voor onze vakantie. Het lijkt mij heerlijk, 4 weken vrij en dan ook echt helemaal offline. De ervaring leert me dat het grotendeels ook lukt, maar af en toe check ik toch even snel wat updates op Instagram en Facebook. En kaartjes versturen? Er gaan er zeker twee op de post richting Pake & Beppe en Pake. Want wat is het eigenlijk leuk, een ansichtkaart volkrabbelen met (hopelijk) zonnetjes en vakantiegroetjes.

Best een goed idee, even offline en het tempo flink wat tandjes lager. ‘Once you stop rushing through life, you’ll be amazed how much more life you have time for.’ Even geleden kreeg ik een notitieboekje in handen van Handwritten en er zat een kaartje in met deze tekst. Mooi, dacht ik, en heel erg waar wat mij betreft. Ik werd nieuwsgierig en zocht de website op van Handwritten. Voor vtwonen maakte ik een blog over de ‘slow products’ van Kitty, de oprichter van Handwritten. Meer over dit sympathieke stationery label lees je hier, in mijn blog op de site van vtwonen.

Spread the love!
x Elske

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter