Je knippert met je ogen (lees: je bent even druk met veel leuke klussen) en het is ineens 10 april. Gelukkig weet ik tussen de drukte door af en toe wel van het mooie lenteweer te genieten, want de hond moet uitgelaten en de meiden van en naar school. Maar toch, veel uurtjes breng ik door in mijn werkkamer maar dat is niet erg. Want hoe fijn is het, nu ik als zelfstandig ondernemer zo druk mag zijn met creatieve opdrachten. Ik vergeef mezelf dat ik even vergat een blog online te zetten :). Ik kan de printable kalender van april wel gebruiken bij mijn planning! Jij ook? Je print hem hier: ELSKE CALENDAR April 2017.

Tussen de bedrijven door trok ik mijn 50 mm lens weer eens uit de kast en fotografeerde de kersenbloesem in onze achtertuin. Zo mooi deze bloesem! Jammer dat we er zo kort van kunnen genieten. Want de rest van het jaar vind ik deze boom eerlijk gezegd een klein beetje saai, al is de schaduw in de tuin wel heel erg fijn.

De tuin komt langzaam tot bloei en we ruimen de boel eens op. Tijd voor nieuwe plantjes in de borders en de potten. Ik ga dit jaar eens scheutig aan de slag met bloemzaad en laat me (hopelijk) verrassen door heel veel bloemenpracht! Ook ga ik het terras gezelliger maken zodat we op zonnige dagen ons kunnen nestelen onder de (ietwat saaie) kersenboom. Het resultaat komt hier vast en zeker voorbij!

Fijne dag, x Elske

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter