Februari 2017 - printable kalender

Voor een januari ging de afgelopen maand voor mijn gevoel heel snel voorbij. Het was een goede start van een nieuw jaar! We startten de maand met een midweekje wintervakantie en ik sloot hem af met een weekend Oostenrijk. Wat heerlijk, zomaar een reisje naar mijn vriendin en haar gezin. Een weekend met veel bij te praten, veel lachen en kilometers lopen door de mooie stad Wenen en nog veel meer. De beste herinneringen! Heel veel foto’s maakte ik niet met mijn camera, want het vroor dat het kraakte. Fotograferen met bevroren vingers wil niet echt lukken. Misschien komt er hier nog een kiekje voorbij. Maar eerst is het tijd voor februari 2017 – de printable kalender.

Februari 2017 - printable kalender

Misschien heb je de kalender al helemaal uitgeprint (je vindt hem hier) maar mocht je nog opzoek zijn naar een handige en mooie print van februari, dan zit je hier goed. Je print hem hier: ELSKE CALENDAR February 2017. Deel je een foto van je printable kalender van februari op Instagram? Gebruik dan de hashtag #elskeposter en je foto verschijnt hier onderaan op mijn blog.

Fijne februari! X Elske

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter