Een week voor de kerstvakantie boekte ik tijdens een bakje koffie een mini-vakantie. Met z’n vieren en de hond Simmer naar een huisje aan de rand van de bossen van Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Laten we het jaar goed beginnen, met veel tijd offline en elke dag een frisse neus in het bos of op de hei. Een dag na de jaarwisseling reden we naar Diever en installeerden ons in het gezellige huisje met bedstee en houtkachel. Perfect voor een kleine wintervakantie.

natuurmonumenten

Vanuit het huisje liepen we zo het eindeloze bos in en ook bezochten we het Dwingelderveld waar we langs de schaapskooi een mooie route over de heide liepen. Heerlijk, met -3 graden en de zon! Mijn moeder en mijn zusje kwamen een nachtje logeren en we dronken gluhwein en het haardje brandde. Heerlijk ‘hygge’ vind je niet?

Van frisse lucht en natuur knap je op dus mijn voornemen voor dit spiksplinternieuwe jaar is om vaker op pad te gaan. Meer naar buiten én offline in 2017! En hoewel ik verre van een goede natuurfotograaf ben, deel ik toch graag zo nu en dan wat plaatjes hier op mijn blog. En zo’n wintervakantie? Dat doen we volgend jaar weer.

Ik wens je veel frisse lucht in dit nieuwe jaar!
X Elske

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

Laat een reactie achter