Winter wallpaper

Winter wallpaper

 

Even een kleine update én een winter wallpaper hier op m’n blog!

Hebben jullie fijne kerstdagen gehad? Ik heb er van genoten en eet nog een laatste kerstkransje terwijl ik druk bezig ben met het leggen van de laatste hand aan de printable kalender van 2017. De kalender en nog een aantal blogklussen wil ik af hebben voor de jaarwisseling, want daarna gaan we er een weekje tussenuit. Zin in! Maar nu nog even wat klusjes klaren, tussen het vakantievieren door.

Terwijl ik druk met de kalender bezig ben, ben ik ook wat aan het rommelen op de computer. Er rolt zomaar een winters ontwerpje uit mijn handen. Mocht ik dan al wel goede voornemens maken voor het nieuwe jaar, dan is dit er eentje: meer tijd hebben voor en lol hebben in het maken van moois! Ik heb het gemist 🙂

En een cadeautje: je downloadt dit winterse tafereeltje als wallpaper voor je telefoon, tablet of desktop!

wallpaper Winter phone
wallpaper Winter tablet
wallpaper Winter desktop

Hopelijk is het licht me morgen goed gezind, want de kalender van 2017 moet wel even mooi op de foto. Als alles goed gaat dan verschijnt de printable kalender van 2017 oudjaarsdag op m’n blog en kun je ‘m voor het hele jaar uitprinten. Ik krijg heel veel vragen naar de nieuwe kalender, maar lieve mensen: nog heel even geduld!

Tot snel, en geniet van deze gezellige dagen.
X Elske

3 Reacties
 • Inge

  30 december 2016 op 11:27 Beantwoorden

  Heel veel succes met de laatste loodjes voor de nieuwe kalender en alvast een fijne jaarwisseling toegewenst!

 • Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  30 december 2016 op 20:28 Beantwoorden

  Ben benieuwd naar de nieuwe kalender. Ga morgen een kijkje op je blog nemen!
  Fijne jaarwisseling gewenst en geniet van het weekje er tussenuit.
  Dat 2017 een mooi en creatief jaar voor jou mag worden.

 • Lottes Anekdotes

  30 december 2016 op 22:53 Beantwoorden

  Bedankt!

Schrijf een reactie