cactusvaas serax

Jullie hebben nog een paar updates van mij tegoed over mijn blogs voor vtwonen! Deze keer deel ik mijn post over het stylen met een nieuwe poster.

Love the process quote

 

Een nieuwe poster uit de shop van vtwonen, een plantje, vaasje en een paar verse bloemen uit eigen tuin in een vaas: een fris gestyled hoekje in huis is zo gemaakt!

De poster is van ‘I love my type’. In de shop van vtwonen vind je nog veel meer posters en kaarten van dit merk. Combineer de poster met een paar spullen die jij mooi vindt, dan past het altijd bij elkaar. Pluk om het af te maken een paar verse bloemen uit de tuin (of fiets even naar de bloemist) en klaar is je frisse hoekje in huis.

De volledige blog over het stylen met een poster lees je hier. En wil je meer blogs van mij lezen die ik schreef voor vtwonen? Kijk dan hier.

Fijne dag! X Elske

Roze poster

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

Laat een reactie achter