vakantie 2016 c5

vakantie 2016 c4

Dag augustus, doei vakantiemaand! Wat was het fijn. Vier hele weken vrij, een lege agenda en een leeg hoofd. Deze week is alles weer begonnen. De meiden weer naar school, starten met nieuwe klussen, sporten, mijn nieuwe baan (hoera!). Het is wel weer even wennen moet ik zeggen, maar als deze eerste week voorbij is zitten we vast weer helemaal in het ritme. Een goede planning is het halve werk, en laat ik daar de printable kalender van september goed voor kunnen gebruiken! Je vindt de printable kalender van september 2016 onderaan dit bericht. Maar eerst nog even nagenieten met wat vakantiekiekjes 🙂

vakantie 2016 c6

vakantie 2016 c7

Met de boot gingen we bijna 2 weken op pad (met een kleine tussenstop in verband de lancering van de IKEA catalogus 2017). De eerste week trokken we een paar dagen op met vrienden en familie. We voeren via Heeg naar het ‘Konijneneiland’ voor een gezamenlijke barbecue, door naar Gaastmeer en Workum en terug via een plekje in de natuur vlakbij IJlst. Topdagen, compleet met marshmallows roosteren (s’mores recept!) boven een echt kampvuurtje, zwemmen en borrelen tot in de late uurtjes.

vakantie 2016 c3

vakantie 2016 c1

De tweede week voeren we over de grens tussen Friesland en Overijssel, via het Tjeukemeer langs Schoterzijl en Kuinre naar Ossenzijl en bleven een paar dagen in het mooie gebied ‘de Weerribben’. Volgend jaar gaan we terug! Simmer, onze pup die inmiddels al een flinke hond is, ging voor het eerst mee op vakantie en we hebben unaniem besloten dat ze de volgende keer weer mee mag ;). We lazen boeken en tijdschriften, relaxten in de Lamzac en ontdekten nieuwe, gezellige havens en plekken om te liggen met de boot. Binnenkort zal ik nog een gouden plekje delen hier op m’n blog.

vakantie 2016 c2

ELSKE-CALENDAR-September-2016

Ik hoop dat jij ook een fijne vakantie hebt gehad?

Maar nu, back to reality! Werk aan de winkel, let’s go. Eerst maar de kalender van september uitprinten en invullen voor wat overzicht in de chaos. Je download en print de kalender hier: ELSKE CALENDAR September 2016

September here we come! X Elske

vakantie 2016 9v

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter