brabantia 1v

Yes, de zon! Ik ben prompt vergeten hoe treurig het met de lente gesteld was de afgelopen tijd, want deze zonneschijn maakt alles goed. De tuindeuren kunnen weer open, de slippers in de aanslag en de zonnebril stand-by. Heerlijk meivakantieweer!

brabantia c4

Thuis zijn we ons tussen de bedrijven door aan het voorbereiden op de komst van ons nieuwe gezinslid: de pup! Donderdag halen we haar op. Er staat een hondenmand klaar, we zijn extra lief voor de kat, de voerton is gevuld en om wat extra ruimte te maken ruimde ik de bijkeuken eens flink op. Het oude sta-in-de-weg-wasrek kieperde ik weg en in plaats daarvan installeerden we buiten de van Brabantia gekregen droogmolen.

brabantia c7

Eerder was ik van de snelle handel: wasgoed zoveel mogelijk in de droger en klaar is kees. Maar nu ik vanuit huis werk draai ik regelmatig tussendoor een wasje en in een paar stappen extra hang ik nu de was buiten aan de lijn. Ik wist het niet, maar elke keer als ik de was buiten droog bespaar ik € 2,50 op de kosten van het gebruik van de droger. Snel verdiend én lekkere frisse was cadeau!

brabantia c9

Voor elke verkochte droogmolen of Wallfix plant Brabantia een boom, dus dat is naast de frisse was en de energiebesparing een extra goede reden om met deze zonneschijn de was buiten te hangen.

Jelka en Yfke vullen het lijstje met goede redenen nog even aan: met mooi weer bouw je met behulp van de droogmolen een coole hut. Nou, ik ben om 🙂

Fijne dag! X Elske

was buiten drogen

Deze blogpost is mede mogelijk gemaakt door Brabantia.

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

  1. Wat heerlijk dat we weer wat meer naar buiten kunnen.
    En die hut bouwen, dat deden wij als kind ook.
    Geweldige bijkeuken heb je, zo met die plank over alle apparaten.
    Fijne meivakantie verder.

  2. Heerlijk om de was weer buiten te hangen! Mooie plaatjes. Waar is die leuke wasmand vandaan? Hoor het graag. Alvast bedankt! Gr marleen

Laat een reactie achter