sharpie eastereggs

eieren kleuren

Paaseieren schilderen, nee dat is geloof ik niet heel erg aan mij besteed. Maar kleuren met mijn collectie sharpies? Yes please! Dus dit jaar gingen we met deze stiften aan de slag op de hardgekookte eieren. Kuikentjes, haasjes, stippen, hartjes of gewoon wat kliederen… het maakt niet uit. Niet ingewikkeld en geen rotzooi :).

paaseieren c2

color eastereggs

Onze paastafel is dit jaar extra fleurig versierd. Ik wens je een vrolijk Pasen!

X Elske

sharpies

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

5 Reacties

  1. Leuk! Dat had ik ook beter gedaan ipv verf te gebruiken. Het duurt zo vreselijk lang voor alles droog is en hier en daar zit een vlek omdat ik aan de natte verf haperde… 🙁

Laat een reactie achter