Dankjewel, voor de reacties op mijn vorige blog over de ‘Pot vol liefde‘! Ik vind het zo leuk om te lezen dat anderen ook aan de slag gaan met dit idee, hoe eenvoudig het ook is. Iemand ging meteen aan de slag om ook een pot als adventskalender voor haar dochter te maken, een ander maakte al eens iets soortgelijks vol lieve wensen voor een zieke vriendin. Op Instagram kreeg ik het berichtje van iemand die geïnspireerd raakte en een pot vol liefde maakte voor haar moeder, met jeugdherinneringen en kleine ‘wat ik je wil zeggen’-notities op de briefjes. Dat is toch een prachtig cadeau!

kerstbomenposter studio boot

Ondertussen staat de kerstboom hier in de woonkamer, klaar om versierd te worden. Elk jaar in de weken voor kerst neem ik mezelf voor om de kerstversiering rustig en eenvoudig te houden, maar dat mislukt nogal eens. Net als het voornemen om een kerstboom te kopen die niet scheef staat, dat mislukt ook elk jaar jammerlijk 🙂 (In het tuincentrum leek hij wel recht.) Vaak heb ik op de dag voor kerst, als ik het huis opruim voor de naderende feestdagen, alweer zin om de kerstboel naar zolder te verhuizen en de boom buiten te zetten. Misschien helpt het om de versiering soberder te houden en het geheel aan te vullen met gezellige kaarsen.

kerstposter

Ik zal de lichtsnoeren vast uit de knoop halen zodat we vanmiddag na schooltijd meteen los kunnen met kerstballen, vogeltjes en ander glimmers. Ik zette de kerstbomenposter vast neer op het kastje. Naar idee van Zilverblauw plakte ik deze poster van Studio Boot op een houten plaat zodat hij mooi blijft en ik hem gemakkelijk op kan bergen (ná de kerstdagen).

Veel plezier met versieren!

X Elske

kerstbomenposter studio boot

 

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

 1. Hoi Elske,

  Ik ontdekte je blog door te Googlen op posterhanger. Wat een leuk idee bedacht je, met die afdeklatten! Ik hoop dat het ook goed uitpakt met de kerstboomposter. Dat ga ik morgen proberen!
  Blog ze, ik blijf je volgen!

  Groetjes,
  Irène

 2. Mooi is de poster hè. Ik heb mezelf dit jaar de adventsposter cadeau gedaan!
  Ik probeer de kerstversiering ook altijd eenvoudig en sober te houden wat niet gemakkelijk is met kinderen.
  Voor hun kan het niet kleurijk en vol genoeg zijn.
  X

Laat een reactie achter