kerstboom 2015

Na wat kunst- en vliegwerk is het toch gelukt de kerstboom recht in de pot te krijgen en konden we donderdag los met het optuigen. De bakken met kerstversiering kwamen van zolder, het lichtsnoer ging wonderbaarlijk snel uit de knoop en ik maakte samen met Jelka en Yfke een selectie van de ballen en andere kersthangers die we in de afgelopen jaren hebben opgespaard. Het werd een kleurrijke verzameling met veel roze, kleur en natuurlijk alle kerstspecials. Elk jaar gaan we opzoek naar die ene speciale bal of kersthanger en Jelka en Yfke zochten als ‘kerstspecial 2015’ elk een roze bal vol glitters uit. Wij vinden onze ‘kerstboom 2015’ prachtig geworden!

kerstboom versieren

kleur in de kerstboom

gekleurde kerstballen

En nu op naar de laatste werk- en schoolweek voor de kerstvakantie. Jelka bereidt zich voor op haar rol als Maria in het kerstspel op school (mijlpaal) en Yfke heeft “Jingle bells Jingle bells, koop een frikadel” uitgeroepen tot kersthit van dit jaar. De muziek van ‘the Christmasstation’ schalt non-stop door de speakers en ik ga vandaag de Flinke Favorieten bezoeken; de kerstfair op It Flinkeboskje in Hemelum. Een klein voorproefje voor het grote kerstmarktenweekend wat ik volgende week ga beleven. Later meer hierover!

Fijne zondag, x Elske

kleurrijke kerstboom

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

Laat een reactie achter