Dag 2015

Dag 2015

heart-of-lights-5-v

Jeetje, wat een beleef ik een gek einde van 2015. Een beetje een anti-climax nu we hier thuis met z’n vieren al meer dan een week ziek zijn, de kerstdagen voorbij gingen alsof die niet voor ons bestemd waren en we al hoestend en paracetamol-slikkend afkoersen op het eind van het 2015. Om dit memorabele jaar af te sluiten toch een kleine terugblik hier op m’n blog. Want ja, een memorabel jaar was het voor mij wel!

Elske kalender maart 2015

Ik maakte wederom 12 maandkalenders en andere printable posters en deelde deze met veel plezier en liefde met jullie! Ik maakte verschillende DIY-projecten en mijn favoriet van dit jaar is het hart van lichtjes, die ook nu in deze donkere dagen weer even een plaatsje heeft veroverd in onze woonkamer. Ik maakte een stapel ontwerpen en liet een aantal daarvan drukken op het allermooiste papier om te verkopen in m’n shop.

be-the-good1

in-de-vtwonen-april

Ontzettend trots ben ik onder andere op een mooie vermelding in de vtwonen en op mijn eigen productie in het Blogazine, een speciale uitgave van vtwonen met en door een groep te gekke bloggers gemaakt! In het nieuwe jaar krijgt de samenwerking met vtwonen nog een vervolg, maar daar zal ik jullie later meer over vertellen.

Trots ben ik natuurlijk ook op onze lieve meiden Jelka en Yfke en op mijn lieve Piet. Want zij lieten me dit jaar overduidelijk zien wat het allerbelangrijkste is in het leven: geluk, gezondheid en het liefhebben van elkaar. Zij gaven me het laatste zetje om uiteindelijk een belangrijke keuze te maken en mijn vaste baan achter me te laten. Tijd voor verandering!

reidplum

Elske vtwonen 2015 6v

En veranderen deden we :). Een nieuw leven als zelfstandig ondernemer, een verbouwing van de keuken en woonkamer… En natuurlijk een nieuwe website mét shop, die na hard werken online ging op mijn 34e verjaardag, de dag die meteen mijn meest bijzondere dag van het jaar werd. Best heftig zo nu en dan, dat 2015!

En naast ‘Grootse en Bijzondere Dagen’ beleefden we minstens zoveel kleine wonderlijke momenten: we werden gelukkig weer een jaar ouder, er werden tanden gewisseld, zwemdiploma’s gehaald, we genoten van een fijne vakantie, weekenden, feestjes, tripjes en mooie ontmoetingen. Een logeerpartij in de natuur, een bezoek aan het Snorfestival en een citytrip naar Keulen zijn kersen op de taart van 2015.

En nu heb ik zin om uit te zieken en met frisse energie te starten in 2016! Een nieuw jaar waarin ik ga samenwerken met een fijne groep mensen en aan de slag ga met mooie opdrachten. Ik heb er zin in!

Tot in het nieuwe jaar! X Elske

snorfestival 19v

 

4 Reacties
 • Dita

  30 december 2015 op 09:03 Beantwoorden

  Mooi beschereven Elske! Fijne jaarwisseling en een heel goed 2016 voor jullie!

 • Babette | StudioBabsie

  30 december 2015 op 11:20 Beantwoorden

  Wat een mooi jaar! Hopelijk snel weer beter en dan op naar nog zo’n mooi jaar!!

 • Wimke

  30 december 2015 op 14:09 Beantwoorden

  Mooi geschreven Elske! Ik heb nu al zin in jou plannen voor 2016, dat gaat helemaal goed komen!

  XX
  Wimke

 • carolien

  30 december 2015 op 19:20 Beantwoorden

  Balen dat jullie ziek zijn. Veel beterschap zodat je het jaar toch nog even goed kunt afsluiten. De quote is prachtig Be Good. Liefs Carolien

Schrijf een reactie