This is the beginning

This is the beginning

this is the beginning

 

Yes. Wat een dag. Wat een weken, wat een maanden! Maar vandaag is het zover, mijn meest bijzondere dag van 2015. Vandaag ben ik jarig, mijn nieuwe website is online én mijn nieuwe leven gaat beginnen. Drie mijlpalen op rij. Wacht, ik pak even een stukje taart om het te vieren!

Een nieuwe website: na 2,5 jaar met heel veel plezier bloggen en ontwerpen is dit het perfecte moment om alles in een frisse jas te steken. Ik hoop dat jullie het mooi vinden! Ik ben er in ieder geval heel blij mee en enorm trots op. Kijk even rond en neem vooral ook een kijkje in mijn spiksplinter nieuwe shop! Want dat was één van mijn wensen: een echte Elske-shop waar je eenvoudig mijn posters en kaarten kunt bestellen. Zo gaaf dat dit nu gelukt is. Duizendmaal dank je wel Casper, voor je mooie werk (en je engelengeduld, want oh, mijn lijstjes!) en Hugo voor de technische details (waar ik zelf echt helemaal niks van snap).

En mijn nieuwe leven? Dat is mooi en spannend tegelijk. Dinsdag zei ik mijn werkgever en collega’s gedag en stapte met mijn armen vol bloemen en lieve cadeaus de wijde wereld in. Tijd om aan de slag te gaan met wat ik het allerliefste doe: mooie ontwerpen maken, blogposts creëren en vooral ook anderen daar blij mee maken. Van zo’n beslissing krijg ik op dit moment een kriebel, zo eentje die ik vroeger ook had als ik op schoolreisje ging: het is spannend, maar ik weet zeker dat het heel erg leuk gaat worden!

Mijn 34e verjaardag is daarom een heel speciale. Ik zeg: proost, op vandaag!
X Elske

P.S.: in de shop staan ook een aantal nieuwe kaarten en posters! En mocht je nog zaken op de website tegenkomen die niet helemaal goed werken, laat me dat gerust weten. Dan gaan we het zo goed mogelijk oplossen.

19 Reacties
 • Elisabeth

  15 oktober 2015 op 17:30 Beantwoorden

  Super mooi geworden! Op naar nog heel veel mooie en succesvolle jaren! Xxx

 • Casper

  15 oktober 2015 op 18:03 Beantwoorden

  Hoi Elske, Graag gedaan! Héél veel succes met deze stap en al je plannen. Komt helemaal goed met zo’n mooie site en shop… 🙂

 • Suzanne

  15 oktober 2015 op 18:39 Beantwoorden

  Hi Elske!

  Van harte gefeliciteerd met alle mooie mijlpalen!
  Het ziet er prachtig uit en ik wens je al het goede toe ❤️

  Liefs Suus

 • Dita

  15 oktober 2015 op 18:39 Beantwoorden

  Wauw wat gaaf dat je die stap hebt gezet! Super! En wat is je site mooi. Heel veel succes met alles en gefeliciteerd met je verjaardag. X

 • Denise Beckand

  15 oktober 2015 op 18:43 Beantwoorden

  Ziet er geweldig uit Elske en wat spannend allemaal!! Proficiat en ik wens je het allerbeste met je creatieve avontuur ;-))

 • Judith

  15 oktober 2015 op 18:45 Beantwoorden

  Gefeliciteerd! En wat een dappere stap. Erg leuk!
  En met zo’n mooie site, komt het vast helemaal goed!!

 • Ingeborg Simone

  15 oktober 2015 op 18:53 Beantwoorden

  Wat een geweldige dag! Heel veel succes met deze stap. Het ziet er hier iig prachtig uit.

 • Anouk

  15 oktober 2015 op 18:58 Beantwoorden

  Gefeliciteerd! Het ziet er super mooi uit 🙂

 • Liza

  15 oktober 2015 op 19:24 Beantwoorden

  Wauw! Het ziet er geweldig uit! Gefeliciteerd met je verjaardag, website en je nieuwe avontuur.

 • Rensina Steursma

  15 oktober 2015 op 19:33 Beantwoorden

  Gefelicteerd met je verjaardag, nieuwe blog en je nieuwe stap!
  En wauw wat is je nieuwe website mooi geworden zeg!
  Ga gauw nog even verder kijken en bewonderen.
  Trouwens wordt dit blog automatisch veranderd bij bloglovin? Zodat ik je gewoon blijf volgen?
  Groetjes, Rensina

 • Kay

  15 oktober 2015 op 21:16 Beantwoorden

  Lieve Elske!
  Super die site! Heel mooi geworden!😘

 • Marjolein

  15 oktober 2015 op 21:36 Beantwoorden

  3 x gefeliciteerd. Grappig, was al van plan binnenkort een blogje te schrijven over je leuke printables! Soon! Succes met alle nieuwe uitdagingen!

 • Regina

  16 oktober 2015 op 07:48 Beantwoorden

  Wat een bijzondere stap! Mooi dat je uit de comfortzone durft te stappen om te doen waar je echt gelukkig van wordt. Ik wens je heel veel succes en volg je blog met veel plezier.

  Groetjes Regina
  (opgegroeid in Oppenhuizen)

 • Emi

  16 oktober 2015 op 11:22 Beantwoorden

  Wauw Elske! Het is heel mooi geworden! En wat spannend dat je je vaste baan hebt opgezegd. Een mooi nieuw begin. Heel veel succes en plezier!

 • Liselore

  17 oktober 2015 op 13:57 Beantwoorden

  Heel veel succes lieve Elske! You rock girl!!!!

 • Monique | WritingMonique

  17 oktober 2015 op 16:46 Beantwoorden

  Wauw! Dit is een prachtige print! Ik ben dol op dit soort quotes!

 • Alet

  19 oktober 2015 op 20:13 Beantwoorden

  Je blog is prachtig geworden. Wauw.
  Spannend allemaal hoor, ik wens je heel veel succes met alles.
  En natuurlijk nog van harte met je verjaardag.
  X
  Alet

 • Gertrud

  20 oktober 2015 op 20:39 Beantwoorden

  Dat zijn 3 flinke mijlpalen zeg! In ieder geval nog van harte met je verjaardag.
  De site ziet er super uit maar dat kan ook niet anders 😉
  En wat een heerlijk gevoel als je zo’n stap hebt gezet, of niet. Die kriebel zegt dat het een goede stap is geweest.
  Heel veel succes en vooral heel veel plezier. Maar dat komt zeker goed.
  Hartelijke groet,
  Gertrud.

Schrijf een reactie