Afgelopen zomervakantie was familie uit Amerika hier een paar weken op vakantie. Met z’n allen zetten we met onze boten koers richting een eilandje op het meer de Fluessen. Het kamp werd opgeslagen en de barbecue opgestookt. De familie van ver was goed voorbereid want: ‘No camping without s’mores!’ en de zak met marshmallows werd van boord gehaald.

 

Ik kende dit fenomeen niet maar het schijnt een ‘American Classic’ te zijn: s’mores! Je roostert boven de barbecue of een kampvuurtje de marshmallow tot hij gesmolten is en met een stukje chocolade stop je hem tussen twee biscuitjes. Heel erg lekker! Een snack- of toetjetip om wellicht deze nazomerdagen eens te proberen.

 

Fijn weekend! X Elske

 

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

6 Reacties

  1. Wij maakten ze vroeger in de magnetron. Wel wat taaiere marshmallows maar je hoeft er geen hele bbq voor aan te steken:D

Laat een reactie achter