kunst en een nieuwtje

kunst en een nieuwtje

Al een hele poos geleden gingen Jelka en Yfke met verf en kwasten dit grote canvasdoek te lijf. Ik mocht het eindresultaat pas zien toen ze het helemaal klaar hadden. Ze zijn er erg trots op en ik word er altijd vrolijk van als ik er naar kijk. Een prachtig, fleurig kunstwerk!

Het is een beetje rustiger op mijn blog. Het zijn drukke weken! Naast de dingen van alle dag merk ik dat de zomervakantie zo langzamerhand nadert. De laatste weken tot de vakantie zijn altijd extra druk en elk jaar bedenk ik me dat het ook zo lekker zou zijn om relaxt de vakantie in te gaan. Maar er zijn leuke projecten waar aan gewerkt wordt. Want (een nieuwtje!) er komt een spiksplinternieuwe website voor mijn blog! Compleet met shop erbij en ik ben echt heel erg nieuwsgierig naar het eindresultaat. Als de nieuwe site de lucht in gaat, dan laat ik je dat natuurlijk weten!

Ik hoop deze zomer nog een ander leuk nieuwtje (of eigenlijk een Te Gek Nieuwtje, vind ik zelf!) met je te kunnen delen. Het heeft alles te maken met mijn blog. Maar nu moet ik eerst even verder met ontwerpen, bestellingen versturen en me geestelijke voorbereiden op gezellig feestweekend in eigen dorp.

Geniet van de zomerse dag morgen!
x Elske

10 Reacties
 • Rensina Steursma

  11 juni 2015 op 20:08 Beantwoorden

  Wat een leuk nieuws! Ben heel benieuwd naar je nieuwe site.
  Maar deze wordt vast mooi, jou kennende.
  Groetjes, Rensina

 • zjojes

  11 juni 2015 op 21:13 Beantwoorden

  Leuk! Ik ben benieuwd 🙂
  Groetjes,
  Joyce

 • Dita

  12 juni 2015 op 05:34 Beantwoorden

  Wat leuk! Mooi kunstwerk ook. En ik ben erg benieuwd naar je website

 • Babette

  12 juni 2015 op 05:53 Beantwoorden

  Wauw leuk! Ben benieuwd naar je website en het andere nieuwtje! 😉

 • Lucy

  12 juni 2015 op 06:18 Beantwoorden

  Wat leuk allemaal, goede tijden in het verschiet dus 🙂

 • Alet Venhuizen

  12 juni 2015 op 11:06 Beantwoorden

  Een prachtig schilderij!
  Ik ben nieuwsgierig naar de nieuwe website…….

 • Verie - Vestywo

  12 juni 2015 op 11:50 Beantwoorden

  Ik ben benieuwd naar je nieuwtje en nieuwe website! 🙂 Prachtige canvasbord, hiervan kan je genieten!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Ooooo je maakt me enorm nieuwsgierig!

 • Stephanie

  13 juni 2015 op 14:17 Beantwoorden

  Ben benieuwd!!

 • Liesje knutselt

  13 juni 2015 op 21:51 Beantwoorden

  oh, wat een mooi kunstwerk! prachtig, ik weet weer wat ik kindjes kan laten doen op het verjaardagsfeestje, als dat geen super aandenken is

Schrijf een reactie