may 2015 – printable calendar

may 2015 – printable calendar

Heb jij dat wel eens? Dat je moe je bed in rolt maar na 2 uren nog steeds wakker ligt? Vast wel. Ik in ieder geval wel. Ik noem het ‘plafonddienst’. Mijn beurt om die witte banen te tellen (5 zijn het er). En maar nadenken over zaken die in het daglicht ineens niet zo ingewikkeld zijn. Uitstekende inspiratie voor de kalender van de maand mei!

Een maand vol lange weekenden en korte werkweken. En met uitroeptekens zet ik een heerlijk weekje vakantie op de kalender van deze maand. Genoeg tijd om even uit te rusten, het huis op te ruimen en erop uit te gaan. Heb jij nog leuke plannen voor deze lentemaand, met alle vrije dagen in het vooruitzicht?

 Download hier de ‘May 2015 calendar’ (PDF A4).

De kaarten onder op het prikbord zaten bij het aprilnummer van de vtwonen. Vandaag heb ik een date met een groep bloggers en het heeft alles te maken met dit mooiste woonmagazine. Later zal ik je er meer over vertellen!
X Elske

2 Reacties
 • Verie - Vestywo

  1 mei 2015 op 06:25 Beantwoorden

  Leuk, Elske! Ik ga deze maand zo uitprinten, `k heb er vast een mooi plekje voor in huis! Fijne week en ja, heel herkenbaar, de plafondienst ;)!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Gabi

  1 mei 2015 op 08:13 Beantwoorden

  …many thanks!
  LOVE
  gabi

Schrijf een reactie