logeren midden in de natuur

logeren midden in de natuur

Wakker worden met het geluid van zingende vogels en klepperende ooievaars, onder een zacht dekbed in een gezellige bedstee… Dat klinkt toch heerlijk? En dat was het zeker! Afgelopen weekend sliepen wij een nachtje in een trekkershut op één van de allermooiste plekjes in Friesland.

In Nationaal Park de Alde Feanen ligt net buiten het dorpje Eernewoude de boerderij van Jurjen en Barbara. Daar runnen ze samen hun bedrijf Outdoor Veldboom. Op het erf kun je overnachten op natuurkampeerterrein ‘de Reidplum’. Op uitnodiging van Jurjen en Barbara mochten wij een nachtje komen logeren in hun trekkershut ‘Pompebled’. Een uitje naar ons hart!

 

 

 

Vanaf het kampeerterrein wandel je zo, langs het ooievaarsstation, het natuurgebied in. Of je leent een kano of mountainbike en gaat zo de omgeving verkennen. Jelka en Yfke konden zich flink uitleven in de boomhut en de ‘gestrande’ boot (‘dat was toch wel het allerleukste’).

 

 

 

Twee heerlijke dagen op een prachtige plek! Wij gaan deze zomer zeker eens terug naar ‘de Alde Feanen’ en dan halen we een bakje koffie bij Jurjen en Barbara. Wil je ook eens logeren en genieten van de natuur in dit mooie Nationale Park? Op de site van Outdoor Veldboom vind je informatie over het natuur kampeerterrein (en outdoor activiteiten).

Op naar meer van dit soort heerlijke weekenden!
X Elske

3 Reacties

Schrijf een reactie