help I need somebody help

Door de zon die volop scheen vandaag (heerlijk!) kreeg ik zin in om de plannen die al een tijdje in mijn hoofd zitten eens om te zetten in daden. Mijn blog is toe aan een opfrissing, een nieuwe look én een echte shop. Maar blijf ik op het vertrouwde Blogger of ga ik stap zetten naar het mooie en veelzijdige WordPress? Ik kom er zelf niet helemaal (of eigenlijk helemaal niet) uit en heb behoefte aan deskundige hulp en advies. Help!

Dus ben of ken jij iemand die thuis is in WordPress? En die weet hoe je de overstap maakt van Blogger, een shop inbouwt of koppelt aan een blog? Experts en technische wonders, neem contact met me op! Mail me op leenstra.elske@gmail.com. Mijn dank is groot!

X Elske

P.S.: morgenmiddag vind je mij in de spiksplinter nieuwste woonwinkel die Sneek rijk is: Sterk en sveer aan het Grootzand. Samen met Wimke ga ik daar vanaf 14.00 uur een paar uurtjes live bloggen. Ben je in de buurt? Leuk als je ook even langskomt!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter