weekly challenge – #11

weekly challenge – #11

Met stip op 1 mijn favoriete liedje van dit moment: Shut up and dance van Walk the Moon. Als dit liedje voorbij komt op de radio of spotify, dan gaat het volume op 10! En alweer de nummer 11 op rij voor de ‘weekly challenge’. Binnenkort ga ik een selectie maken voor een nieuwe serie kaarten. Heb jij een favoriet ontwerp welke jij graag als kaart of poster ziet? Laat het me weten!

X Elske

2 Reacties
 • Liza Veenendaal

  19 maart 2015 op 13:03 Beantwoorden

  Ooh ik vind het ook zo'n leuk liedje. Vooral dat stukje wat jij hebt gebruikt zo lekker brutaal maar uiteindelijk zo schattig.

 • Rensina Steursma

  19 maart 2015 op 21:03 Beantwoorden

  Het is echt een superleuk liedje inderdaad, mooi poster weer!
  Bedenk me ineens dat ik dit liedje nog helemaal niet in mijn spotify lijst heb staan, gauw even doen dus…
  Groetjes, Rensina

Schrijf een reactie