march 2015 – printable calendar

march 2015 – printable calendar

Dag februari, ik ben klaar met het trieste, grijze weer. Kom maar door maart, ik heb zin in zon! Zin in zonnestralen, groen aan de bomen en bloemen in de berm. Een beetje fleur om op te snuiven in plaats van een sjaal voor m’n neus. De fleurigheid voegde ik alvast toe op het prikbord bij de kalender van deze maand. Het prikbord hangt nu aan de muur in de werkkamer en ik vind het een mooie plekje voor de maandkalender van maart. Waar hang jij ‘m op?

Download hier de ‘March calendar 2015’ PDF A4

Drie van mijn posters hing ik aan de muur bij het prikbord. Ik kreeg van de drukker weer een verse lading, dus alle posters zijn weer volop verkrijgbaar in m’n blogshop!
Ik wens je een mooie maand, op naar de lente!
X Elske
3 Reacties
 • Gabi

  1 maart 2015 op 17:56 Beantwoorden

  …many thanks
  love
  Gabi

 • Anoniem

  29 maart 2015 op 10:19 Beantwoorden

  I Love your calendars, there are really useful and pretty. I'm just curious, when are you going to post April's calendar? (I'm not preassuring you because I know it takes time to do a calendar)

  • Elske Leenstra

   31 maart 2015 op 20:11 Beantwoorden

   Thank you for your sweet message! The April calendar is ready, tomorrow you can download here on my blog. Every first day of the month I'm publishing the calendar. Have fun with it! x Elske

Schrijf een reactie