weekly challenge – #2

weekly challenge – #2

Elke week een ontwerp van mij: tijd voor nummer 2! 

En dank jullie wel voor alle leuke reacties op mijn aftrap van deze persoonlijke uitdaging en mijn vorige blog! Ik zag op Instagram de eerste kunstwerken met lichtjes al voorbij komen. Als je deze donkere dagen ook aan de slag gaat met je eigen kerstlichtjesproject, stuur je me dan (als je het leuk vindt) het eindresultaat via Instagram of FacebookMailen mag natuurlijk ook!

Fijne dag, x Elske

4 Reacties
 • Elvera - elv's

  14 januari 2015 op 06:22 Beantwoorden

  Deze is ook weer zo ontzettend leuk Elske … ik startte deze dag met een glimlach toen ik je ontwerp zag 🙂 groetjes Elvera

 • Maggie

  14 januari 2015 op 08:49 Beantwoorden

  Weer een leuke!! Hier alleen nooit make up op, ik kan er niet tegen. Maar hij blijft geweldig!! 😉

 • Ceciel van der Pas

  14 januari 2015 op 18:15 Beantwoorden

  Ojaaaaa altijd mascara!! haha!

 • Veerlez

  14 januari 2015 op 20:43 Beantwoorden

  Hij is weer leuk! 🙂

Schrijf een reactie