january 2015 – printable calendar

january 2015 – printable calendar

Gelukkig nieuw jaar! Happy new year!

2015: Let’s do this!!
Is jouw nieuwe jaar goed begonnen? We gaan er dit jaar weer wat moois van maken! Ik neem nog een appelflap en een kopje sterke koffie en trakteer je vast op de ‘January calendar’. Alsjeblieft! Om al je afspraken, verjaardagen, notities en misschien je goede voornemens van deze spiksplinter nieuwe maand op te schrijven. 

Elke 1e dag van de maand blijf je hier mijn printable maandkalender vinden. En laat je me ook dit jaar via Instagram weten of hij een mooi plekje in je huis heeft gekregen? Tag me in je bericht (@elskeleenstra) en gebruik de hashtag #elskeposter. Dat zou ik te gek vinden! De mooiste foto’s vermeld ik hier op m’n blog.

Download hier de ‘January Calendar’ (PDF A4)

Op naar mooie dagen, nieuwe dromen, nieuwe kansen en avonturen. Een frisse start! Ik wens je een schitterend nieuw jaar toe!

x Elske

8 Reacties
 • Veerlez

  1 januari 2015 op 11:45 Beantwoorden

  Ik vind je kalender super mooi, maar ik zal hem niet gebruiken, omdat ik liever iets meer schrijfruimte heb in mijn kalender 🙂 Maar elke maand denk ik weer 'oeeehw die is mooi'

 • Fête des Gamins

  1 januari 2015 op 20:44 Beantwoorden

  Love it… zal vanaf volgende week goed van pas komen 😉 Merci, Dina

 • Eline

  2 januari 2015 op 12:29 Beantwoorden

  Hij is echt super leuk!

 • Sonja Ohmymacushla

  9 januari 2015 op 00:40 Beantwoorden

  Ooh wat is die gaaf!

 • Tine

  24 januari 2015 op 20:55 Beantwoorden

  * * * merci * * *

 • Claudia

  27 augustus 2015 op 09:17 Beantwoorden

  De kalender is helemaal wat ik zoek, ontzettend leuk! Maar zou je erover na kunnen denken om de print van de volgende maand al een week eerder op de site te zetten? Dan kan ik hem vast invullen en weet iedereen in huis wat de volgende maand op de planning staat. Zou ik echt heel handig vinden!

 • Chelsea

  23 december 2015 op 19:44 Beantwoorden

  I love this! Do you have a 2016 version available?

  • Elske Leenstra

   24 december 2015 op 10:01 Beantwoorden

   Hello Chelsea, the January 2016 calendar is available at the 1st of January. Happy holidays! Best regards, Elske

Schrijf een reactie