de boom

de boom

Alle ballen verzamelen! Het is tijd voor de kerstboom. De bakken met versiering van zolder en nog een ritje naar het tuincentrum waar Jelka en Yfke elk twee nieuwe kerstballen uit mochten zoeken. Geen grote boom dit jaar maar een bescheiden exemplaar. Het werd echt een project voor de famkes. Ik deed de lampjes erin en zij gingen ijverig aan de slag met ballen, vissen, huisjes, sneeuwmannetjes, uiltjes, strikken en vogeltjes in alle kleuren van de regenboog. (Plus een hangertje van Hello Kitty, waarom ook niet.)

 

 

 

 

 

Hier en daar hing ik nog een bal iets verder op het takje en bekeek ons boompje van een afstandje. Hij hangt lekker vol en is kleurrijk. Niks maar aan doen, ik vind ‘m prachtig!

Terwijl Jelka en Yfke de echte kerstboom versierden, ging ik aan de slag met een andere boom. Van de week laat ik je het resultaat zien, hier op m’n blog. (Of volg me op Instagram voor een sneakpeak!)

Fijne zondag! x Elske

8 Reacties
 • Veerlez

  14 december 2014 op 09:22 Beantwoorden

  Ik hou zo van huisjes in de boom <3 Als kind hadden we allemaal huisjes waar we een waxine lichtje in konden doen, allemaal een eigen huisje <3 ik vermoed dat daar mijn voorliefde voor huisjes met kerst vandaan komt 🙂

 • Maaike | Gekkiggeitje

  14 december 2014 op 11:04 Beantwoorden

  Superleuk! Mijn eigen boom hangt ook vol met alle mogelijke kleuren en vormen. Ik noem 'm altijd liefkozend mijn 'discoboom'… 🙂 Ben benieuwd naar je andere boom!

 • Een dotje wat

  14 december 2014 op 11:27 Beantwoorden

  Mooi! Dat hebben de meisjes super gedaan 🙂

 • Alet Venhuizen

  14 december 2014 op 12:44 Beantwoorden

  Erg mooi versierd, lekker vrolijk met al die kleurtjes….

 • Stephanie

  14 december 2014 op 17:56 Beantwoorden

  Wat is ie mooi! En prachtige kerstballen!

 • Annemieke Robert

  14 december 2014 op 18:54 Beantwoorden

  Die grote roze strik heeft mijn dametje afgelopen jaar voor de boom gekocht! Roze met glitters is altijd goed nietwaar?! 😉

 • Sarah

  14 december 2014 op 20:06 Beantwoorden

  zo gezellig 🙂

 • Wendy

  14 december 2014 op 20:10 Beantwoorden

  Wat een kleurrijk en vrolijk geheel is het geworden. 🙂

Schrijf een reactie