poster – vtwonen woonbeurs

poster – vtwonen woonbeurs

In de stand van vtwonen op de woonbeurs afgelopen zondag spotte ik al snel mijn lievelingsitem van de woonbeurs: zelf je poster drukken met Grafisch Werkcentrum Amsterdam. Je kiest zelf een afbeelding, een tekst, zet de letters en met een beetje hulp inkt je de plaat en druk je op de proefpers je eigen poster op heerlijk dik papier. Even drogen aan het lijntje en na een uurtje kun je je eigen creatie ophalen. 

De poster zit al in een mooie lijst en ik ga nog op zoek naar een mooi plekje in de woonkamer. Het zelf drukken van de poster maakte me helemaal blij! Misschien kan ik dit vaker gaan doen? Dat zou te gek zijn. Het smaakt in ieder geval naar meer!

x Elske

Tags:
4 Reacties
 • Ademteug

  8 oktober 2014 op 18:30 Beantwoorden

  Ohh ik vind hem echt mooi! Zou toch leuk zijn om een eigen drukpers te hebben in huis 🙂

 • Ceciel van der Pas

  9 oktober 2014 op 06:17 Beantwoorden

  Dat moet je zeker vaker gaan doen: super mooi!!

 • Roos

  10 oktober 2014 op 06:25 Beantwoorden

  Wat gaaf!!

 • Liza Veenendaal

  11 oktober 2014 op 12:03 Beantwoorden

  Wat lijkt me dat leuk om te doen zeg. En jouw poster (net zo als al je andere) is super tof geworden!
  Fijn weekend!

Schrijf een reactie