Zo af en toe moet je jezelf ook eens trakteren. Dus ik deed mezelf de Flow One-quote-a-day calendar 2015 cadeau. Een fantastische kalender voor iemand zoals ik, die gek is op mooie, prikkelende of grappige oneliners én ook nog eens prachtig vormgegeven. Gewapend met een grote mok thee en een stukje chocola (van Snor!) ging ik er vanmiddag eens even goed voor zitten. Een klein feestje voor mezelf in deze dagen vol zwemlessen, boodschappenellende en verjaardagspartijtjes :).

365 kleine feestjes in de scheurkalender van Flow! Eentje voor op je decemberverlanglijstje (of koop ‘m gewoon nu alvast).

P.S.: vergeet je niet mee te doen met de give-away? Post je foto met de maandkalender van oktober op Instagram met de hashtag #elskeposter en maak kans op een klembord en poster naar keuze uit mijn blogshop! (Vrijdag maak ik de winnaar bekend, lees hier meer!) Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra

x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

11 Reacties

  1. Oeh dat ziet er eigenlijk wel heel erg leuk en als 'vanouds' uit. Ik was de laatste maanden wat uitgekeken op Flow, maar dit toont echt weer die liefde voor papier. Bijna jammer dat zo'n blaadje maar 1 dag mag hangen. Dat vraagt om creatief hergebruik 🙂

  2. Heel mooi! Komt zeker op m'n lijstje (en mocht ik hem niet krijgen dan vind ik het een perfect cadeau voor mezelf 🙂 )

Laat een reactie achter