Ik blijf het zo’n prachtig liedje vinden van Jacqueline Govaert: Simple life. Op een of andere manier doet het mij altijd weer beseffen waar het echt om draait in mijn leven. Als ik het (te) druk heb, baal van het grijze weer omdat ik geen mooie foto’s kan maken voor m’n blog, even geen inspiratie heb, niet genoeg tijd heb om mijn to-do-list weg te werken, zuchtend kijk naar de volle wasmanden en het stof op de kast… Dan luister ik even naar dit liedje en laat prompt alles uit mijn handen vallen en ga wat leuks doen. 

Zoals vanochtend. Yfke wordt bijna 4 en gaat over een paar weekjes naar school en dan zijn onze woensdagochtenden samen voorbij. Dus wij lieten de boel de boel en gingen in het vieze weer rennend door de regen naar de Hema. Dronken koffie en fristi, aten een lekker broodje en kletsen wat. Wat heerlijk, zo’n simpel leven.

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

Laat een reactie achter