Gister waren Yfke en ik een dagje op stap. Uiteindelijk belandden we in Sneek waar we, na een paar boodschappen, voor een broodje binnenliepen bij Royaal Belegd (lees hier m’n blog over deze te gekke broodjeszaak). Na een heerlijk koninklijk broodje gingen Yfke en ik nog even de Waterpoort op.  Even over de rand turen naar alle actie op het water en daarna via de grote trap weer naar beneden. Springend. (‘Toinken’, volgens Yfke). Elke trede weer een grote sprong. Net zoals we doen als we over een zebrapad lopen. ‘Alleen op de witte!’. Dus als je op een grote trap of op een zebrapad twee meisjes en hun moeder voorbij ziet springen, dan zijn wij dat misschien wel… Jump for joy!

En vind je het jurkje van Yfke leuk? Ik maakte ‘m zelf. Ook jij maakt zo’n lief jurkje heel gemakkelijk aan de hand van de DIY T-shirt dress

x Elske

P.S.: Mijn blog heeft een opfrisbeurt gehad! Een frisse wind en een nieuwe kleurtje, het lijkt hier wel als nieuw 😉

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter