Sinds Wimke en ik gestopt zijn met JoeperDePoepkse, dat was is 2012, is de relatie met mijn etuitje haaknaalden tot een ijselijke stilstand gekomen. Ik heb gewoonweg geen tijd en rust meer om eens heerlijk met een haakwerkje te gaan zitten. Maar sinds we regelmatig met onze boot erop uit gaan, heb ik het haken weer opgepakt. En ik moet zeggen, het is prima haken met het uitzicht over een stil meer wanneer de avond begint te vallen (en denk hier nog even een glas koude rosé en een bakje nootjes bij). Ik ging aan de slag met een ‘mesh bag’ oftewel een retro boodschappennetje. Ik nam het patroon van Wimke als uitgangspunt en gaf er mijn eigen draai aan. 

Een mooi weekendproject! De mesh bag heb ik gebombardeerd tot haaktas, en wordt mijn vaste reisgenoot tijdens onze boottochtjes. Het sloophouten bordje met ‘JoeperDePoepske’ is een Wood & word sign die we bestelden bij Ingrid van Wood & wool stool. De pennenbak vond ik bij de kringloop (voor een euro) en de kaarten zijn te koop in mijn shop.

En oh ja, Yfke haar kamertje staat samen met een verhaaltje van mij op de Amerikaanse blog van Mini Style. Heel leuk! 

Ik wens je een mooie week!
x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

Laat een reactie achter