#elskeposter – summer

#elskeposter – summer

Door de summerbreak op m’n blog heb ik in de afgelopen zomermaanden geen update geplaatst over  #elskeposter: de foto’s op Instagram met deze hashtag, waarop je printable posters of andere producten uit mijn collectie voorbij ziet komen. Voor mij altijd een feestje, deze foto’s! Dus (nogmaals) heel erg bedankt daarvoor en blijf ze vooral posten die mooie foto’s!

Speciaal voor #elskeposter op Instagram heb ik een pagina aangemaakt die je hierboven in het menu gemakkelijk terug kunt vinden (of klik hier). Hier zal ik vanaf nu alle foto’s plaatsen die door jullie op Instagram worden gepost met de hashtag #elskeposter.

En een speciale vermelding voor R., die je op Instagram kunt vinden onder het account (verwijderd). R. is echt mega creatief en deelt te gekke DIY-projecten. Echt het volgen waard! Ook maakt ze regelmatig foto’s van mijn printables en producten. En ik vind de foto’s echt prachtig. Kleurrijk, fris en origineel. Dank, voor al je mooie kiekjes!

Hier een paar van haar haar foto’s met de hashtag #elskeposter:

 

Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra. Morgen verschijnt de nieuwe maandkalender, want dan is het 1 september. Stay tuned!

Ik wens je een mooie week.
x Elske

1Reactie
  • Circusbeer Etsy

    2 september 2014 op 04:54 Beantwoorden

    Ik vraag me af wat voor garen er in de mand zit?! Acryl? Van wat voor merk precies? De kleuren zijn zo mooi helder en fris!!!! Xxx

Schrijf een reactie