royaal belegd

royaal belegd

Royaal Belegd Sneek

Gister na m’n werkdag ging ik nog even voor een kop koffie langs Eric. Eric heeft een te gek concept neergezet onder de rook van de Waterpoort in Sneek. Royaal Belegd is een een hippe broodjeszaak waar je terecht kunt voor (h)eerlijke producten: brood, koffie, zoet, verse sappen en nog veel meer.

 

Royaal Belegd Sneek

Na een inspirerende reis door Australië wilde Eric eigenlijk maar één ding: ook zo’n fantastische koffiezaak openen. Na een aantal jaren werken vanuit huis, naar een plekje bij een tankstation nu op een prachtige lokatie midden in de stad. Tegenover de Waterpoort haal je je ‘coffee-to-go’ of een pak Earth coffee voor in je koffiemachine thuis, (royaal!) belegde organic broodjes zonder e-nummers (ook take-away), zuurdesembrood, Clipper thee, Brand & Levie worst, Bos icetea en nog veel meer biologische producten (ja ook biologische prosecco en bier!).

 

Ga je picknicken of met de boot erop uit? Haal dan een Picknickkistje, royaal gevuld met allerlei heerlijke hapjes. En wist je dat de meubels en accessoires in de zaak te koop zijn?

 

Fantastische producten, te gekke inrichting, aardige mensen. Royaal Belegd is zeker een bezoekje waard. De volgende keer ga ik in ieder geval rond lunchtijd, een koninklijk broodje halen!

 

Royaal Belegd, Lemmerweg 4 te Sneek (nabij de Waterpoort). Kijk voor meer info op www.royaalbelegd.nl en volg ze op Facebook.

 

Tags:
3 Reacties
 • amarinsd

  16 juli 2014 op 16:46 Beantwoorden

  Echt een prachtige aanwinst voor de binnenstad! Ga er binnenkort ook weer even langs.

 • Dita

  17 juli 2014 op 07:05 Beantwoorden

  Leuk! Ik ga er binnenkort eens langs 🙂

 • Annemieke Robert

  17 juli 2014 op 07:40 Beantwoorden

  Ik ben net terug met mijn gezin uit Australië en begrijp waar de inspiratie vandaan komt. De fijne, kleine koffiezaken zijn om te smullen, ook voor het oog! Leuk om terug te zien in deze mooie zaak!

Schrijf een reactie