Onlangs had Femke op haar blog van Femkeido een week met te gekke give aways. Natuurlijk waagde ook ik een gokje. Ik was al een tijdje opzoek naar een mooi bijzettafeltje voor bij de bank en daarom deed ik mee met de give away waarmee je kans maakte op een prachtig tafeltje van het Hollandse merk Zuiver. En wow, ik was één van dolgelukkige winnaars! Femke stuurde het tafeltje naar me op en daar staat het te pronken in de woonkamer. Heel blij mee, dank je wel Femke!

Ik hou erg van de kleurrijke stijl van Femke. Femke heeft een heel mooie online en offline winkel: Femkeido Shop. Ook geeft ze interieuradvies. Alle info vind je op www.femkeido.nl!

 

De Stokke Tripp Trapp stoelen worden door de famkes steeds minder gebruikt. Tijd voor wat verfrissends bij de keukentafel! De blauwe stoelen vond ik bij Fashion For Home. Ook bij de zithoek kleuren ze prachtig.

UPDATE: twee jaar (juli 2016) na dato zijn de blauwe stoelen al kapot! Het blijkt geen aanrader, deze slechte kwaliteit stoelen van Fashion for Home.

Ondertussen tellen we af naar de vakantie! De komende weken sta ik in de relaxmodus dus ook hier op m’n blog zal het vast wat rustiger zijn. Ik wens je een mooie zomer!

x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

Laat een reactie achter