june – printable calendar

june – printable calendar

Met het radiootje aan was ik bezig met de voorbereidingen van de kalender van juni. Ik was nog niet helemaal zeker over de tekst die ik deze keer zou gebruiken. Toen ineens kwam het liedje met de perfecte quote voorbij en wist ik het: ‘here comes the sun’ van the Beatles. And I say it’s all right! Kom maar op met de zomer.

Heel langzaam komt de vakantie al in zicht. Heb jij ook leuke plannen voor deze zomer?

Deel je via Instagram waar jij de poster neerzet of ophangt? Vergeet niet de hashtag #elskeposter of #elskeleenstra te gebruiken, dan kan ik alle foto’s terugvinden. De mooiste foto’s vermeld ik natuurlijk weer hier op m’n blog en de allermooiste foto kan een setje van 5 Elskekaarten winnen. Doe je mee? Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra.

Elke 1e dag van de maand vind je hier de door mij ontworpen en printable maandkalender.

Ik wens je een mooie zomermaand toe!

Geen reacties

Schrijf een reactie