Het is feest! Mijn blog is 1 jaar geworden, dus dat gaan we vieren! De officiële verjaardag is al eventjes geleden, maar dit feestje moest tot in de puntjes worden voorbereid. Want bij een feest horen taart, cadeautjes én nieuwe posters! Lees gauw verder (en win een poster!)…

 

Eén jaar
Eén jaar bloggen en ontwerpen, het is voorbij gevlogen! En hoe spannend ik het ook vond om mijn eerste ontwerpen online te zetten, wat is het ontzettend leuk. Ik ontmoette nieuwe mensen, kreeg te gekke reacties, mooie opdrachten. Enkele hoogtepunten zijn toch wel de vermeldingen in de 101 Woonideeën, de Margriet en niet te vergeten mijn poster in de Flair. Het uitbrengen van mijn kaartenlijn is een droom die uit is gekomen!

 

Ik ontmoette gezellige en inspirerende mensen tijdens de bloggerslunch bij Hééérlijk, vond de 101 Bloggersdate een feestje, en had een heel gezellige lunch en samenwerking met Wendy van Studio117 (iPhonehoesjes met mijn ontwerpen, wauw!). Dat zoveel mensen op Instagram mijn posters en kalenders printen en er mooie foto’s van maken is keer op keer genieten. De leuke, lieve en soms ook ontroerende reacties; dat is toch het allerleukste van bloggen en ontwerpen. Dank jullie wel!

 

Special thanks
Een blog ontstaat niet zomaar. Zonder onze lieve dochters Jelka en Yfke zou mijn blog vast een stuk minder stralen. Zonder mijn lieve en immer kalme Piet was ik vast eens gillend gek geworden. En zonder mijn ‘partner in crime’ Wimke had ik veel avonturen niet beleefd en waren creatieve ideeën niet tot bloei gekomen. Dank jullie wel en een heel dikke zoen! (En alle mensen die ik niet heb genoemd maar wel dankbaar ben, you know who you are!)

 

Posters!
En tadaa! Hier zijn ze dan, 8 Elske posters! Op A4 formaat gedrukt, op hetzelfde prachtige luxe papier als mijn kaarten. Met zorg heb ik een kleine selectie van mijn ontwerpen uitgekozen en laten drukken. Vanaf vandaag zijn ze te koop in m’n blogshop (€ 8,90 per stuk).

En een leuk extraatje: ook zo’n reuzehandig houten klembord koop je bij mij! Los (€ 7,50) of als setje met een poster erbij samen voor € 15,00.

 

GIVE AWAY! 
Wie jarig is trakteert: jij kan één van deze 8 posters winnen!
Wat moet je doen om kans te maken? Laat in een reactie op deze blog weten welke poster van de 8 je zou kiezen en waarom (je mag ‘m ook aan iemand weggeven bijvoorbeeld). Uit alle inzendingen kies ik op zondag 22 juni een willekeurige winnaar.

 

En wij, wij aten natuurlijk taart. Want: ‘a party without cake is just a meeting’ 😉
Op naar blogjaar 2!
X Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

68 Reacties

 1. Wauw, wat heb je veel bereikt in een jaar tijd! Wat fijn dat je kunt doen waar je van droomde. Leuke ontwerpen maak je.
  Het lijkt me leuk om de poster Life is better on flipflops te winnen, voor in mijn nieuwe oude stacaravan. Fijne dag en geniet van alles!

 2. Wauw gefeliciteerd en wat kun je trots zijn op je eigen kaartenlijn, ze zijn echt geweldig! Als ik zou moeten kiezen, wat heeeel moeilijk is, zou ik gaan voor life is better on flipflops, als soort statement naar mijn baas toe, die verbiedt het namelijk om op slippers te werken grrrr…..

 3. Wauw Elske wat een geweldig punt in je 'blogcarrière' en wat maak jij er een feestje van zeg! Heel gaaf gedaan, had graag een stukje cake met je gegeten, want wat heb jij veel bereikt in die 12 maand. Gefeliciteerd en natuurlijk ga ik voor de poster met het alfabet. Ik hoop deze ooit in mijn eigen klas te kunnen hangen, want dat is naast mijn blogliefde zeker een doel om te bereiken!! Liefs (juf) Heleen

 4. Wauw wat een geweldige tijd heb jij gehad en er gaan er nog vele komen!! Ik wil alle posters wel haha maar this house was clean last week vind ik geweldig voor mezelf en you light up my lifr voor mijn vriend, dat is zo'n schat! Hij sleept mij overal doorheen, zonder hem bem ik nergens. Zo
  en nu flink duimen 🙂
  Jij nog heel veel succes

 5. Gefeliciteerd met het één jarige bestaan van je blog!! Wat heb je veel bereikt in een jaar! En het is elke maand weer een klein feestje om je kalender uit te kunnen printen en er een mooi plekje voor te zoeken; bedankt!

  Ik zou de poster "Be you" willen winnen als een soort van reminder aan mezelf en aan andere mensen. Mensen zijn namelijk het allermooist als ze zichzelf zijn!

 6. Wat leuk Elske, de poster Believe in your dreams is mijn favoriet. Alle posters zijn leuk trouwens maar dit is wel een favoriet omdat ik er echt in geloof dat je moet blijven geloven in je dromen. Ik kwam dikke 4jaar geleden bij mijn vriend inwonen. We wonen nu dus al 4 jaar samen in een super leuk appartement in het centrum. We komen allebei uit hetzelfde dorp en ik wilde er graag weer naar toe maar de huizen zijn daar niet echt van ons budget. Ons ouders hebben de huizen nog gekocht toen alles veel goedkoper was enzo. Maar nu, na 4 jaar gaan we weer terug naar ons dorp. En wel in het huis van mijn schoonouders. We zijn druk aan het klussen en hopen in aug over te kunnen. Ons appartement staat nog te koop maar gaan we eerst verhuren. Ik heb er zo'n zin in!

 7. Hoi Elske, gefeliciteerd met al je prestaties: erg gaaf! Ik doe graag mee met de give away! Mijn favoriete posters zijn er eigenlijk 2 die in mijn mijn ogen (en leven) voor nu met elkaar verbonden zijn. Nummer 1 is 'Hold on to love'. Deze trekt mij enorm aan vanwege mijn persoonlijke situatie: een burn out. Dan ga je door diepe dalen maar na tijden wordt je langzaam aan beter en dat mede dankzij en door je geliefden. Er zijn dan lichtpuntjes en die deel ik dan in mijn eigen blog. Fijne momenten lees ik ook op bloglovin of zie ik op instagram. Zo vond ik ook jouw blog! Het gaat met mij, dankzij ook het prachtige weer, al wat beter en daardoor is poster nummer 2 'life is better on flip flops' een tweede favoriet. Het zorgt ervoor dat ik het mooie zie en het luchtiger neem!
  Tenslotte wil ik tegen je zeggen (op z'n Berry Stevens, als je die nog kent): 'Ga vooral door'. Je werk is super en veel mensen genieten ervan, dus dat is een prachtige prestatie!
  Lieve groetjes Ceciel.

 8. Gefeliciteerd met je eerste blog-verjaardag!! Een heerlijk blog heb je gemaakt. Vrolijk, licht, fijn. Altijd een genot om te lezen en om jouw foto's te zien, ook op Instagram.
  Graag doe ik mee met de give away en dan kies ik voor de post "be you". Deze zou ik dan op de overloop ophangen waar de slaapkamers van de kinderen op uitkomen. Zo belangrijk om de kinderen mee te geven dat ze gewoon zichzelf moeten zijn, wat iemand anders daar ook van vindt. Dat is soms niet makkelijk. Kinderen kunnen heel gemeen zijn. Daarom zou ik ze er graag elke dag aan willen herinneren dat jezelf zijn en blijven heel belangrijk is.

  Fijne dag en op naar een nieuw jaar bloggen met nog veel meer mooie momenten die je gaat vastleggen en delen.

  Grz, Shaula (ILCITM)

 9. Gefeliciteerd Elske! Op naar nog vele jaren vrolijkheid en inspiratie! Prachtige plaatjes wederom 🙂

 10. Gefeliciteerd.! Ik zou kiezen voor 'you light up my life' en die zou gaan naar mijn grootmoeder. De vrouw die mij op mijn meest minder leuke momenten altijd heeft weten opbeuren.

 11. lieve Elske Gefeliciteerd! Op nog vele jaren als partners in crime. En op naar nog meer leuke ideeën. Natuurlijk doe ik een poging op een mooie poster. Ik kies 'Be you'. Want dat is toch het allermooiste wat je kunt worden! En ga zo door met je te gekke blog

  X Wimke

 12. Belinda Fallaux

  Ha Elske! Wat doe je het goed! Gefeliciteerd meid. Hold on to love is wat jij doet en ook de poster die mijn favo is… Alles wordt mooier als er liefde is, toch?

 13. Van harte gefeliciteerd! Wat een mooie mijlpaal. En wat heb je er een prachtige feestblog van gemaakt. De taart is fantastisch. Ik doe graag mee met je give away en ga voor de poster 'Be you', omdat geloof in jezelf de basis is voor liefde, succes, vertrouwen, plezier en zo veel meer.
  Groetjes, Esther

 14. Gefeliciteerd. En Vlgs mij heb je dat tweede jaar al helemaal in je hoofd ;). Veel succes!

 15. Lieve zus, gefeliciteerd met deze mijlpaal!! Ben ontzettend trots, ook omdat ik zo vaak word aangesproken over mijn creatieve zus 🙂 Ik wil eigenlijk gewoon een stukje taart, maar qua posters zijn op dit moment 'This house was clean last week' en 'Sorry about the mess' het meest van toepassing (examenstress). Keep up the good work!
  Dikke tút!

 16. Gefeliciteerd! Jouw kalender staat hier maand na maand op mijn bureau, dus ook een dikke dank je wel bij dezen!
  De nieuwe posters zijn allemaal wel leuk, maar ik zou denk ik gaan voor 'hold on to love' voor een vriendin die een heel moeilijk jaar achter de rug heeft…

 17. Elske, gefeliciteerd. Je maakt superleuke dingen, nu ook weer de posters! Ik doe ook graag mee en dan voor de poster Sorry about the mess…. Daar kan ik nog wat van leren met mijn tic voor opruimen. Hartelijke groet, Astrid

 18. Alvast gefeliciteerd met de eerste verjaardag van je blog. Fijn dat bij verjaardagen ook cadeautjes horen! Ik zou graag met de give-away meedoen voor de poster "this house was clean..". Hij zou perfect passen voor wanneer ik alleen ga wonen, zowel als mooie versiering, maar ook als herinnering voor mezelf én bezoekers!

 19. Hallo Elske! Van harte gefeliciteerd!!! Super zeg. Ik word altijd erg blij van je blog en foto's (ook op Instagram). "Fris en opgeruimd" en lekker 'to the point'. Ik wil natuurlijk ook graag meedoen aan de give away. Ik vind vooral het ABC erg leuk omdat mijn dochtertje nu al (ze is 2,4 jaar) met letters, lezen, schrijven in de weer is en ze het reuze interessant vindt allemaal. Die zou ik dan graag op haar kamertje hangen. Fijne dag vandaag, lekker taartjes eten! Kitty

 20. Elske! Ik volg je blog met veel plezier. Gefeliciteerd met je "verjaardag"! Wat een super taart heb je erbij!! We hebben nog altijd veel plezier van de tipitent die ik maakte nav je blog!! Ik doe ook graag mee met de give away. De poster van "sorry about the mess…" zou hier niet misstaan! Succes nog met je blog!!

 21. Elske, van harte gefeliciteerd! Ik volg je blog al bijna een jaar met veel plezier. Raak vaak geinspireert, vooral van alle mooie 'plaatjes' en teksten op de kaarten en posters! Ga zo door!
  De poster Be You vind ik echt super! Blijf bij jezelf en laat je niet gek maken of neem beslissingen waar je niet achter staat. Laatst had ik het er met een vriendin over dat je tegenwoordig zo snel mee moet doen met van alles en nog wat! Blijf bij jezelf, ieder mens is bijzonder en uniek!

 22. Gefeliciteerd! Wat een prachtig feestelijk blog bericht! Ik zou kiezen voor het alfabet, mooi in zijn eenvoud. gr. Hennie

 23. Van harte gefeliciteerd!! Wat een super prestatie! Zoals je weet is onder andere mijn werkplek een stuk aangenamer en gezelliger geworden dankzij jouw creatieve geest, ik ben fan!! Keep up the good work! 🙂 xx Caroline
  p.s. Hold on to Love is mijn persoonlijke favoriet! Op taart na het belangrijkste ingredient voor een gelukkig leven!

 24. Gefeliciteeeerd! Wat een geweldige dingen heb je bereikt, en dat in een jaar tijd! Super inspirerend. Ik wordt altijd superblij van jouw tekeningen en blogposts, ik hoop dat je nog jaren op het web te vinden zult zijn 🙂
  Ik zou graag 'Be You' willen winnen, omdat ik het een goed geheugensteuntje voor zowel mezelf vind (ik ben sinds een jaar mama en vind het af en toe moeilijk om alle rollen in mezelf te verenigen) als voor mijn dochter hoewel ze er nu nog niets van snapt natuurlijk. Maar als ze ouder is wel, en ik wil haar van alles meegeven in het leven maar vooral: wees jezelf!

 25. Gefeliciteerd Elske! Wat een leuk jaar moet het voor je geweest zijn, en wat moet je trots zijn! Ook ik zou graag de poster be you willen winnen. Omdat deze super mooi zou staan in het nieuwe appartement van mij en mijn vriend. We gaan binnenkort samen wonen en zijn dan ook een jaar samen. En jezelf zijn is heel belangrijk in onze relatie omdat we beide uit eerdere relaties geleerd hebben dat dat niet vanzelf sprekend is. Dus daarin hebben we ons echt gevonden, ik ben zo gelukkig. Dus jouw leuke poster verdiend een Pronkplek in ons nieuwe appartement! Geniet van je "verjaar" dagje!

 26. Gefeliciteerd met je blog verjaardag!! En eindelijk zijn er dan posters te koop. I Like!!
  Mijn favo is; this house was clean last week. Zo voel ik me zo vaak; wanneer ik dan als werkende moeder eindelijk tijd heb om te poetsen, draai ik me om en denk ik.. AAAHHHHH!!! Die poster aan de muur brengt weer wat licht in mijn frustratie en acceptatie dat ik gewoon niet alle ballen perfect hoog kan houden….dus laat het losssss
  Groetjes,

 27. Wat leuk!!! Gefeliciteerd, 1 jaar alweer!!! De posters zijn superrrrrr….. Als ik zou moeten kiezen, dan zou de tekst "Sorry about the mess" het beste bij ons gezin passen… Op naar een 2e blogjaar! Leuk!!!

 28. Wauwie… een tijdje terug heb ik je ook gefeliciteerd.. maar we doen het gewoon nog een keer: GEFELICITEERD. Stiekem wil ik ook mee doen met de giveaway:)!
  Tja, het leven is een groot feest, je moet wel zelf de slingers ophangen. Het is niet bij iedereen altijd feest. En zo wil ik graag een vriendin laten weten met een poster dat ze er niet alleen voor staat… en daarom hoop ik de poster te winnen met de tekst 'Hold on to love'
  Ik zeg op naar een nieuw blogjaar… ;)!

 29. Van harte gefeliciteerd met het 1-jarig jubileum van je blog! Wat heb je binnen een jaar veel fijne en mooie dingen bereikt 🙂 Super!
  En wat een leuke give away; ik vind alle nieuwe posters erg cool. Maar ik zou gaan voor het alfabet poster! Omdat ik iets met letters heb en van letters hou 🙂

 30. Gefeliciteerd met je blog-verjaardag! Super! De posters zijn prachtig. Ik ga, als moeder van een gezin met 7 pubers en 1 baby, voor 'this house was clean…', alhoewel..misschien moet je de tekst toch een beetje aanpassen; this house was clean a hundred years ago, haha.

 31. Hieper de piep hoeraaa!! Van harte gefeliciteerd en op het volgende jaar! Je nieuwe posters zijn erg leuk zeg . Ik zou gaan voor de alfabet poster. Mijn vriend en ik zijn onze slaapkamer aan het opknappen en deze poster zou daar perfect passen 🙂
  Veel succes het komende jaar!

 32. Gefeliciteerd! Wat gaat dat snel het zo'n eerste jaar. je doet 't fantastisch!
  Ik doe mee! Ik ga voor de eerste poster. We hebben drie jongens en die maken er af en toe een zooitje van, maar schoongemaakt wordt er wel!
  Geniet van je taartje 😉
  Groetjes,
  Helma

 33. Van harte en op naar nog vele jaren blogplezier en wie weet wat voor leuke dingen er nog meer op jouw pad komen..! Sorry about the mess zou hier niet misstaan, misschien ietsje grote, voordeur formaat haha 😉

 34. Hiep Hiep Hoera!
  Gefeliciteerd Elske!! En inderdaad, daar hoort zo'n mooie fleurige taart bij!
  Ga nog maar heel lang door met leuke blogs maken en je mooie illustraties delen, ik geniet er steeds weer van. Fris, kleurrijk, aanstekelijk!
  Pfoe, wat lastig te kiezen, ik zou ze allemaal wel willen ophangen! Ik denk dat 'Be You' voor mij op dit moment het toepasselijkst is, die zou ik wel in huis willen hebben hangen om mezelf dagelijks aan te herinneren 🙂

  Liefs,
  Femke

 35. Allereerst van harte gefeliciteerd natuurlijk.

  "The house was clean…" vind ik wel echt een poster die bij mij past.

  sepi [at] home . nl

 36. Gefeliciteerd!!!
  Believe in your dreams zou het goed doen in mijn blog/hobby/werkplekje. Er moet nog wel het één en ander veranderen in mijn leven, en blijven geloven is daarbij wel één van de belangrijkste motto's!!

 37. Tineke Stuifzand

  Gefeliciteerd natuurlijk met je eerste jaar! Echt zo leuk om te lezen. En natuurlijk als familielid ook wel beetje trots 🙂
  Voor mijzelf is de poster "Sorry about the mess.." uitermate geschikt… maar er is wel altijd koffie 🙂 groetjes, Tineke

 38. Ooh wat leuk! Gefeliciteerd!
  Ik doe graag met voor de sorry about the mess.
  Veel blogplezier nog, want dan genieten wij met je mee.
  Fijn weekend!

 39. Wat gaaf hoe je je "verjaardag" viert!! Leuk dat wij mee mogen genieten!
  En op naar het volgende jaar!!
  Je posters vind ik eerlijk gezegd allemaal te gek, maar als ik dan zou mogen kiezen…
  dan ga ik voor de lichtblauwe : "believe in your dreams" en die zou ik in de babykamer hangen.
  Over 5 weken ben ik uitgerekend, en ik hoop dat ons kleintje deze boodschap al van jongs af aan mee krijgt.
  Liefs, Chrissie van Wit en Bont

 40. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!! Echt een geweldige taart.
  En ook gefeliciteerd met de nieuwe posters die te koop zijn in je webshop. Ik ga binnenkort eens een kijkje nemen hoor.
  Op naar het volgende blogjaar, want ik geniet iedere keer van je leuke quotes, posters en kalenders. Ga zo door!!
  Lieve groet, Rensina

 41. Wouw Elske wat een gave collectie posters! Zoals je al weet heb ik al een poster van jou op mijn kast staan met de tekst "when nothing is sure everything is possible". Heel graag zou ik de prachtige roze met de tekst "hold on to love" willen winnen. Ik ben dol op rozre en #elskeposter !

 42. Gefeliciteerd met 1jaar bloggen, volg je blog met veel plezier en print de kalenders elke maand trouw uit. Vind je posters geweldig, moeilijk om eentje uit te kiezen, maar ik zou graag de lichtblauwe "believe in you're dreams" ontvangen. Groetjes Marieke

 43. Wauw, nog maar een jaar.. Ik ben duidelijk niet de enige die gek is van je illustraties dus er zullen zeker nog vele jaren bijkomen! Alvast gefeliciteerd! Hoewel ik er meerdere mooi vind, is mijn favoriet toch "you light up my life" vanwege de toffe integratie van de tekening in de tekst 🙂 doe alsjeblieft zo verder! Groetjes, Evi Van Rossem

 44. Wat gaat de tijd snel en dat merk je helemaal bij deze feestelijke gebeurtenissen. Lees je blog en volg al je creatieve dingen met heel veel plezier en ben soms ook wel een beetje trots als ik zie dat een van je creaties zelfs in Nieuw Zeeland terecht is gekomen. Mijn favoriete poster moet toch wel de Life is better on flip flops. Een vriendin stuurde mij deze in een linkje, die paste perfect bij mij vond/ vind ze. En dat is ook wel zo. Sinds mijn uitwisselingsjaar bijna 20 jaar geleden (oef s het alweer zo lang geleden?!?) leef ik het liefste op slippers. Het jaar heeft een blijvende Miami girl van mij gemaakt haha.

 45. Gefeliciteerd! We wonen net een half jaartje samen en kunnen wel wat vrolijkheid gebruiken in huis. you light up my life zou hier dan ook goed passen. Een goede tweede is my house was clean last week. Groetjes Femke

 46. Hoi! Wat een jaar! Heel leuk om je blog te lezen! De poster my house was clean last week….is erg toepasselijk voor mij. …ik wil nl altijd alles schoon hebben maar met twee kleine kinderen is dat absoluut niet mogelijk! Die spreuk laat mij inzien wat belangrijk is!!!! Hoop nog veel blogs van je te lezen!

 47. Via deze weg nogmaals gefeliciteerd!! Je bent een inspiratie voor de poster "believe" . Maar op dit moment is als kersverse mamma van een tweede kindje "be you" meer van toepassing. Moet echt even m'n eigen draai weer vinden : )

 48. Gefeliciteerd met je 1e blog verjaardag!! En de poster 'believe in your dreams' zou het perfecte verjaardagscadeau zijn voor mijn zus die druk bezig is haar eigen nagelstudio op te zetten. Spannend!! 🙂

 49. He 'naamgenootje', van harte met je eenjarig jubileum! Ik vind je blogs altijd een bron van inspiratie en dat is dan ook een van de redenen geweest om mijn eigen blog te beginnen (www.woonjezelf.blogspot.nl…beetje reclame;)) 'Believe in your dreams' is dan ook mijn favoriete poster…zolang we dat blijven doen dan komen we er wel!

 50. Als eerste Gefeliciteerd! Een jaar, dat is een mooie leeftijd 😉 Ik ben per toeval op je site gekomen en heb er geen spijt van. Van de week je mooie kaarten ontvangen en als 'kers op de taart' hebben wij je kalender mogen gebruiken op het geboortekaartje van onze dochter Diede. Ik zou graag de poster "be you" willen… voor onze dochter(s). Een ongelooflijk belangrijke boodschap die ik ze in het leven wil meegeven, daarna ziet de poster eruit als een feestje… zoals het leven moet zijn! Proost!! Groetjes Kathleen

 51. Hieperdepiep hoera!! Lokwinske Elske!! Mooi om te zien wat je allemaal hebt bereikt, top! Je blog is ook te gek 🙂 Ondanks de lange afstand heb ik toch het gevoel soms dichtbij te zijn 😉 Ik heb twee favorieten, "Be you" en "Believe in your dreams", beide erg van toepassing in deze spannende fase van mijn leven. Succes leave!
  Dikke tút Thea

 52. Wauw, wat een gaaf feestje. Ik wil graag meedoen voor mijn beste vriendin Daphne, die mij, ooit, op jouw posters en kaarten wees. Zij loopt al op slippers als het nog bijna winter is en dan wel met een dikke omslagdoek. Dus de poster van de flip flops is echt wat voor haar! Die kan ik dan geven als we dit jaar weer op dezelfde camping staan, waar haar kinderen en haar man hun slippers telkens bij mijn caravan achterlaten, hihi……Fijn feestje nog!!

 53. HIERPERDEPIEP HOERA! dat is een feestje waard!
  Be you. Voor mijn mooie lieve dochter Lotte. Om haar te laten zien dat ze mag zijn wie ze is!

 54. Gefeliciteerd!! Mijn favoriet is 'Believe in your dreams''. Het lijkt me geweldig als ik die bij aankomst in Amerika aan mijn au pair kindje kan geven 🙂

 55. Rachel Selderhuis

  Gefeliciteerd Elske!
  Ik ben gek op je blog en je toffe posters! (;
  Ik zou graag de poster met het alfabet willen of die van hold on to love voor mijn vriendinnetje dat volgende week gaat trouwen! Leuk schilderijtje dr om en hij kan zo in de woonkamer hihi

 56. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!
  Ik hoop dat je nog een tijdje door blogt, ik neem hier regelmatig een kijkje. Ik word vrolijk van je blog!

  Wat de posters betreft: ik zou graag mijn lieve collega Nora verrassen. Ze loopt 3/4 deel van het jaar op slippers… dus ik ga voor de Flip flops!

 57. Mirjam Deelstra

  Ik zou graag voor Elske Wietses believe in your dreams winnen! Ze is met allemaal projecten bezig. En met deze poster wil ik haar laten in zien dat ze nooit moet opgeven. Want ze kan het de topper!

 58. Ga zo door met wat je nu doet! Helemaal geweldig hoe dat de lezers graag jou blog blijven lezen. Uiteraard nog proficiat!