Op mijn Pinterest zag ik gister dat een foto vaak gerepind werd. Het was een pin op m’n DIY-board en wow, deze pin werd al 1190 keer gerepind! Ongelofelijk zeg. Dit moest dan vast een echt leuk projectje zijn om zelf te maken. Dus ik besloot vandaag deze DIY eens te maken en fleurde het kamertje van Jelka ermee op.

Nodig per ‘paper wheel’:
  • 3 vellen papier die je in de lengte vouwt (of 2 die je in de breedte vouwt, voor ongeduldige mensen zoals ik)
  • lijm (of een nietmachine)
  • touwtje
  • tape
Kijk hier voor een volledige beschrijving. Meer leuke DIY-projecten vind je op m’n blog of op mijn Pinterestboard.
Ik wens je een fijne week!
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

Laat een reactie achter