met Flair

met Flair

Een jaar geleden begon ik met bloggen (binnenkort een feestje hier, stay tuned!). Spannend vond ik het om m’n eerste ontwerpen online te zetten. Maar wauw, hoe leuk is het om zoveel enthousiaste reacties te krijgen! Het grootste succesnummer van mijn ontwerpen blijft nog steeds ‘Sometimes‘, voor velen een herkenbare quote.

Een kers op de taart na pas 1 jaar ontwerpen en bloggen is een vermelding in weekblad Flair deze week. En dat met een heuse poster van ‘Sometimes’! Je begrijpt: ik ben echt enorm trots! 

De Flair is nu te koop. Dus als je deze poster wilt bemachtigen dan ren je natuurlijk gauw naar de winkel voor Flair nr. 20! En de poster past natuurlijk perfect bij moederdag, dus ook in een lijstje met een papiertje en een strik erom een ideaal cadeautje.

P.S.: als je in de Flair de pagina met mijn poster omslaat zie je Wimke! Het is een heel klein beetje ‘ons’ nummer :). 

Tags:
9 Reacties
 • Marijn...

  7 mei 2014 op 15:28 Beantwoorden

  Wauw super leuk…dat de flair dit doet… maar het maakt het extra leuk met jou ontwerp…Ik ga de flair weer halen;)!

 • Dita

  7 mei 2014 op 17:17 Beantwoorden

  Wauw super tof! Ik had Wimke laatst al gemaild voor een eventuele samenwerking. Het leek mij leuk om een keer een soort bloggers/ig meeting te houden in de buurt. Ze zou het je geloof ik voorleggen, dus wie weet spreken we elkaar eens 🙂

 • Wendy

  7 mei 2014 op 19:59 Beantwoorden

  Super gaaf zeg. Mag je trots op zijn. Mooie poster.

 • Met recht een mooie publicatie van jouw poster. Jij maakt elke keer weer van die heerlijke dingen. Genot om jouw blog en Instagram te mogen volgen.

 • Project Apart

  8 mei 2014 op 09:57 Beantwoorden

  Heel gaaf! Ik vind het zo ontzettend knap van je dat je in een jaar zoveel bereikt hebt! Ik ga je poster delen op mijn blog (uiteraard met verwijzing naar jouw blog). Ga zo door!!! x Nicky

 • Rensina Steursma

  8 mei 2014 op 12:45 Beantwoorden

  Echt super tof dat je in zo'n groot blad mag staan met één van je geweldige posters.
  Ben nu ook heel erg benieuwd naar je feestje ter ere van je 1 jarig bestaan.
  Lieve groet, Rensina

 • Kim

  9 mei 2014 op 10:57 Beantwoorden

  Wauw tof zeg! Lijkt mij super tof om ooit eens foto's voor hun te mogen maken!

 • amarinsd

  11 mei 2014 op 13:03 Beantwoorden

  Ik zit net op de facebook pagina van een kennisje uit New Zealand en wat zie ik daar… jouw poster! Gepost door iemand uit Nashville Amerika. Vond het zo ontzettend leuk dat ik je dat toch even wilde laten weten. Elske goes global!!!

 • Sas

  13 mei 2014 op 13:01 Beantwoorden

  Super gaaf zeg!

Schrijf een reactie