Regelmatig krijg ik allerlei mails met vragen. Over van alles en nog wat. Maar laatst kreeg ik een mailtje waar ik stil van werd en waar ik kippenvel van kreeg. Marjolijn vroeg me om iets speciaals te maken voor haar ernstig zieke vriendin. Haar vriendin die trotse moeder is, vrouw-van, dochter en vriendin en vast nog zoveel meer…

Ze maken met z’n allen een spannende tijd door en graag wilde Marjolijn haar vriendin een hart onder de riem steken met iets speciaals. Een poster van mij zou ze vast te gek vinden. Samen hebben we een tekst bedacht die heel passend is voor een periode vol onzekerheden en Marjolijn gaf de poster aan haar vriendin cadeau.

 

Vind je de poster ook mooi of wil jij hem cadeau doen aan iemand die iets speciaals verdient in moeilijke tijden? De poster is gemakkelijk te downloaden en te printen. Stop hem in een mooi lijstje en klaar is je persoonlijke cadeau!

Ik wens je een mooie week.

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

17 Reacties

Laat een reactie achter