In het echt zijn ze nog mooier! De Elske iPhonecase die ik heb ontworpen voor Studio117. Speciaal voor moederdag maar ook zomaar een leuk cadeautje (of om voor jezelf te houden)!

Wil je op moederdag iemand verrassen met een gepersonaliseerde Elske iPhonecase? (Het is namelijk mogelijk om een korte tekst op de case toe te voegen!) Je eigen moeder? Je zus die die net trotse moeder is geworden? Je vriendin? Bestel dan ruim op tijd (ik adviseer uiterlijk vrijdag 2 mei) je case! Er zijn 3 te gekke varianten beschikbaar. Klik hier om te bestellen!

P.S.: dit cadeautje combineert uitstekend met een ontbijtje op bed, prachtige kinderknutsels en eventueel een bos bloemen πŸ˜‰
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter