Het is een rustige, kabbelende dag. Niks mis mee. Met Yfke breng ik een bezoekje aan de kringloopwinkel. Maar we kopen niks. We halen Jelka weer uit school, eten een boterham en vouwen bootjes aan de keukentafel. (Papier is van de Hema)

Het dorpshuis hier geeft creatieve mensen de gelegenheid om te laten zien waar ze mee bezig zijn. Erg leuk dat ik een lijst mocht vullen! Ik maakte er een poster voor en leverde vanmorgen het geheel af. De lijst hangt in de centrale hal.
Ondertussen gaan de bestellingen van de kaarten als een speer. Bestseller is toch wel groene zussenkaart. ‘Sisters are different flowers from the same garden’, blijkt een ideaal geschenk voor lieve zussen die jarig zijn of zomaar een cadeautje verdienen. In een lijstje komt de kaart helemaal mooi tot z’n recht! Wil je ook deze of één van de andere kaarten uit de collectie bestellen? Neem een kijkje in de blogshop!

Achter de schermen ben ik druk met een aantal leuke projecten. Binnenkort komen ze vast voorbij hier op m’n blog. I’ll keep you posted!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter