Welkom maart! Kom maar op met de lente, ik heb er zin in. Het was een winter van niks, dus laat het dan een schitterend voorjaar worden! 
In een klik print je hier weer de kalender van deze maand. Geef hem een mooi plekje! Alleen voor de sier of gebruik ‘m om bijvoorbeeld verjaardagen en andere bijzondere gelegenheden op te schrijven. 
De feestelijke slinger kreeg ik cadeau van Wimke. Deze homemade gehaakte slinger fleurt de boel hier in huis meteen op! Hij hangt nu bij de kalender, maar ik geef ‘m straks een mooi plekje in de woonkamer of bij één van de famkes op de kamer. Een lief cadeautje, dank je wel Wimke!

En deel je via Instagram waar jij de poster neerzet of ophangt? Gebruik de hashtag #elskeposter. Dank je wel! De mooiste foto’s vermeld ik hier op m’n blog. Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra.

Elke 1e dag van de maand vind je hier de door mij ontworpen en printable maandkalender.

Lente, here we come! 
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

5 Reacties

  1. Ik vind je kalenders erg leuk. Misschien is het een idee om een planner te maken ofzoiets? Zo'n planschema maar dan op jouw manier natuurlijk. Dat zou handig zijn voor om dingen te plannen bijv. huiswerk.

    Groetjes Anne

  2. Hallo Elske,

    Wederom een superleuke printable! Verheug me elke keer op de nieuwe. Misschien is het mogelijk om de printable al een maand eerder te posten zodat je alle afspraken er al vast op kunt zetten?

    Groetjes Bianca

  3. Hoi Bianca, dat is inderdaad een idee, voor alle mogelijkheden is wat te zeggen. Ik hou 'm op de 1e van de maand, dat is wel zo gemakkelijk te onthouden! Bedankt voor het meedenken! Groetjes Elske

Laat een reactie achter