march – printable calendar

march – printable calendar

Welkom maart! Kom maar op met de lente, ik heb er zin in. Het was een winter van niks, dus laat het dan een schitterend voorjaar worden! 
In een klik print je hier weer de kalender van deze maand. Geef hem een mooi plekje! Alleen voor de sier of gebruik ‘m om bijvoorbeeld verjaardagen en andere bijzondere gelegenheden op te schrijven. 
De feestelijke slinger kreeg ik cadeau van Wimke. Deze homemade gehaakte slinger fleurt de boel hier in huis meteen op! Hij hangt nu bij de kalender, maar ik geef ‘m straks een mooi plekje in de woonkamer of bij één van de famkes op de kamer. Een lief cadeautje, dank je wel Wimke!

En deel je via Instagram waar jij de poster neerzet of ophangt? Gebruik de hashtag #elskeposter. Dank je wel! De mooiste foto’s vermeld ik hier op m’n blog. Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra.

Elke 1e dag van de maand vind je hier de door mij ontworpen en printable maandkalender.

Lente, here we come! 
5 Reacties
 • Dita

  2 maart 2014 op 08:31 Beantwoorden

  Wat een leuke printable!

 • Anoniem

  11 maart 2014 op 21:00 Beantwoorden

  Ik vind je kalenders erg leuk. Misschien is het een idee om een planner te maken ofzoiets? Zo'n planschema maar dan op jouw manier natuurlijk. Dat zou handig zijn voor om dingen te plannen bijv. huiswerk.

  Groetjes Anne

 • Bianc

  25 maart 2014 op 09:04 Beantwoorden

  Hallo Elske,

  Wederom een superleuke printable! Verheug me elke keer op de nieuwe. Misschien is het mogelijk om de printable al een maand eerder te posten zodat je alle afspraken er al vast op kunt zetten?

  Groetjes Bianca

 • Elske

  28 maart 2014 op 12:38 Beantwoorden

  Hoi Bianca, dat is inderdaad een idee, voor alle mogelijkheden is wat te zeggen. Ik hou 'm op de 1e van de maand, dat is wel zo gemakkelijk te onthouden! Bedankt voor het meedenken! Groetjes Elske

Schrijf een reactie