Afgelopen herfst las je op m’n blog over een leuke DIY: tekenen op porselein. Een simpel en leuk DIY-project. Kost weinig tijd, geeft weinig rommel en is niet moeilijk. (Ideaal!) Van dit project had ik nog gebakschaal liggen en ook nog een ander ouderwets bord. Tijd om de porseleinpen weer uit de la te halen en van de borden een uniek exemplaar te maken.

Op deze regenachtige dag in de voorjaarsvakantie maakte ik van deze oude borden een leuke blikvanger voor aan de wand. Kies een leuke quote en schrijf ‘m op het bord. Eventueel eerst even met potlood voorschrijven en dan overtrekken met de porseleinpen. 

Ik zoek nog van die bordklemmen waarmee je borden op kunt hangen aan de muur. Als iemand een goede tip heeft, dan hoor ik dat graag! 
De maandkalender van maart is zo goed als klaar en komt aanstaande zaterdag 1 maart online. 
Tot dan!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

7 Reacties

  1. Hoe leuk is dat!
    Ik heb bordklemmetjes gekocht bij zo'n piepklein oud winkeltje vol met verf- en schilderspullen hier in Zwolle. Misschien bestaat zoiets ook wel in Sneek (daar woonde je, toch)?

    Groetjes,
    Femke

Laat een reactie achter