Gister en vandaag bezorgde de postbode me twee tijdschriften. Bewaarexemplaren, want ik sta erin! 

In de 101woonideeën sta ik deze maand (het maartnummer) met de #101stylingtip. 101woonideeën is zelf actief op Instagram en heeft regelmatig leuke acties. Ik deed onlangs mee met een inzending op Instagram voor de leukste, creatieve stylingtips onder de hashtag #101stylingtip. De redactie van 101woonideeën kiest de mooiste foto’s uit die een plekje krijgen in hun te gekke magazine. Super dat ik er ook tussen sta!
Er staan nog veel meer mooie stylingtips in van Instagrammers die ook erg de moeite waard zijn om te volgen. Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra. De beschrijving van de DIY lampion versierd met wol vind je hier (klik).
In de Ouders van Nu (ook het maartnummer) staat in de rubriek van Marieta (shop@home) een stukje over mijn blog, #100daysofsisters en worden de kaarten even genoemd. Helemaal leuk!
Ook op de blog van 101woonideeën werd aandacht geschonken aan de blogtrend #100daysofsisters, een hartverwarmende fotoactie bedacht door Wimke en mij. Meer informatie over deze 100 dagen durende foto uitdaging vind je hier (klik).
In een blog over de leukste valentijnscadeautjes op de blog van 101woonideeën verscheen ook mijn printable poster ‘just the way you are’. Een eer om tussen alle mooie pareltjes vermeld te worden!
Mijn plakboek heeft er weer een aantal gevulde pagina’s bij! 🙂
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

7 Reacties

  1. Wat leuk! Mooi project 100daysofsisters, ik geniet iedere keer weer van de mooie, lieve, ontroerende en ondeugende foto's die voorbij komen. (Zelf heb ik 3 zoons en 1 dochter, dus doe ik niet mee)

Laat een reactie achter