Kom je dit weekend in Sneek? En ga je ook een bezoekje brengen aan Lekker Sneek op zondagmiddag? Een aanrader! En loop dan vooral ook even langs de winkel van Studio Stationery. Open van 13.00 tot 17.00 uur en wel met een heel leuke actie…

Mijn ontwerp ‘Sorry’, in speciale honinggele uitvoering omgedoopt tot poster ‘Hungry’ (A3), is te koop in de winkel van Studio Stationery! En in dit weekend van 14 en 15 december kost de poster slechts € 9,90 (ipv € 12,90). Dus ga gauw shoppen! 

En nog iets leuks: koop je bij Studio Stationery in de winkel in Sneek voor € 25,00 aan producten, dan krijg je de poster er gratis bij! Nou, als dat geen goede deal is. 
Deze actie is alleen in dit weekend geldig, dus kom gezellig langs bij Lekker Sneek en breng een bezoekje aan Anke en Elma in de Nauwe Noorderhorne.

Lekker Sneek is een evenement waarbij de horeca-ondernemers van de stad hun winterspecialiteiten presenteren. Met een drankje in de hand langs de stands om alle lekkernijen te proeven! Het geheel wordt opgeluisterd met kerstmuziek, een levende kerststal en sneeuw. De Lekker Sneek Wintereditie 2013 vindt plaats om de hoek bij Studio Stationery: op de Marktstraat en rond de Wip (Leeuwenburg).

P.S.: zie je mijn te gekke kerstboompje? Hij is van Piepschuim Kerstbomen. Deze boompjes en andere, erg leuke kerstaccessoires vindt je dit weekend op diverse kerstmarkten in Friesland. Op de Facebookpagina vind je meer info! En de prachtige Hay Lup, zomaar van mijn verlanglijstje verhuist naar mijn woonkamer. Gekocht, samen met de Hay twinkle, bij Nio en Elva in Sneek.
Fijn weekend!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

Laat een reactie achter