printables in actie

printables in actie

Een grote glimlach! Dat krijg ik als ik op bijvoorbeeld Instagram zie dat mijn (printbare) ontwerpen zo goed worden ontvangen en dat ze de meest mooie plekjes krijgen in huizen van anderen. En dat er dan een leuke foto van wordt gemaakt die op Instagram wordt gepost (met bijvoorbeeld de hashtag #elskeposter of ik word getagd in een foto). Heel bijzonder voelt dat! 

Een tijdje geleden riep ik hier dat de leukste foto met de ‘together’ printable poster een setje kaarten zou winnen. En, belofte maakt schuld. Dus hierbij de deelnemers én de winnaar…

Van links naar rechts, bovenaan beginnend: @irenevandertol, @boschmas, @geertjer@jipbyjan, de together poster, @jolandecupido@lidewijs_nl 
En de winnaar van de Elske-kaartenset is… Lidewij! Gefeliciteerd!! Zo’n lieve foto: dat kleine E. de bijbehorende familie had getekend. Een prachtige combinatie zo met de poster together. Stuur je me je adres Lidewij? Dan stuur ik de kaarten naar je op. 
Wil je ook zo’n setje Elske-kaarten? Je kan ze ook bestellen in mijn shop.

Cindy en Imke printen de novemberkalender uit en zetten een foto op Instagram. Bedankt meiden, heel leuk om te zien!

Boven: de kalender in het huis van @cindydej14 hierboven
Onder:  de wand van @mijnhuisstijlenik.

Heb je ook een printable poster van mij in je huis hangen? Ik vind dat erg leuk om te zien, dus laat het me weten! Op Instagram vind je me onder @elskeleenstra of gebruik de hashtag #elskeposter. Af en toe zal ik hier de leukste foto’s laten zien!

7 Reacties

Schrijf een reactie