Zondagochtend, 6:17 uur… ik hoor een speeldoosje een lief muziekje afspelen en een lichtje wordt steeds aan en uit geklikt. De jarige Jet is wakker. Het duurt nog drie kwartier als ook haar grote zus wakker wordt. ‘Zullen we naar beneden? Kijken of er ook iets in onze schoen zit!’. Oh ja, Sinterklaas. Aan de verjaardag wordt nog niet gedacht. Maar toch komen de famkes eerst naar onze slaapkamer en wordt de mand met cadeaus ontdekt. Hoera, Yfke is jarig! ‘Nu ben ik groot!’, zegt de kersverse 3-jarige trots.

’s Ochtends stroomt het huis vol met visite, pakt Yfke cadeaus uit en blaast ze drie kaarsjes uit op de prachtige lieveheersbeestjestaart. Het was een heerlijke verjaardag!

Voor lieve Yfke maakte ik ook een ontwerp, speciaal voor haar verjaardag (net als ik eerder voor Jelka een ontwerp maakte, kijk hier). Geïnspireerd op het liedje van Niels Geusebroek ‘Take your time girl’. Dit liedje is geschreven voor een ongeboren dochtertje maar ook ik met twee dochters word altijd geraakt door de prachtige tekst. Vooral dit ene stukje bezorgt me kippenvel:

Deep in the night
When the whole world’s asleep
I imagine how you’ll be in 2033
And it’s all fine by me

Take your time girl
Just leave it to me
And hold on to love

Allerliefste Yfke, blijf altijd wie je bent en ‘hold on to love’! Duizend kusjes voor jou!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

11 Reacties

  1. Hoi, ik kwam je blog bij Marieke tegen en heb even rondgekeken.
    Wat een leuk blog heb je zeg! Lieve kindjes en je maakt prachtige posters.
    Ik ga je volgen.
    Liefs Rensina.
    theezakjes-rensina.blogspot.nl

Laat een reactie achter