kaarten DIY

kaarten DIY

Nog twee nachtjes slapen. Dan is het tijd voor het Grote Verjaardagsfeest van Jelka! 5 jaar wordt ze alweer en dat gaan we natuurlijk vieren. Ik besloot om de feestwensen van Jelka gewoon over te nemen en, ik kan het iedereen aanraden, dit scheelt een hoop denkwerk! Jelka weet zelf precies hoe de traktatie eruit moet komen te zien, koos zelf een taart en was een goede hulp voor het maken van de uitnodigingskaartjes voor haar allereerste kinderfeestje. Het wordt helemaal haar feest!

Voor het maken van de kaartjes gingen we aan de slag met een superleuke stempelset van Studio Stationery: een alfabet in kleine letters. 

Verder legden we klaar: 
– blanco postkaarten
– maskingtape voor fleurige versiering
– zwarte fineliners
– rotating stamp (Hema) 
– stempelkussen
– hartje stickers voor de finishing touch

Ik schreef Jelka haar naam en ‘5 jaar’ op de kaart en hielp een beetje met stempelen. Jelka stempelde letters, hartjes, plakte maskingtape en maakte het geheel af met roze hartjes. 

Het resultaat is een prachtige, echte homemade kaart (in 6 variaties). Jelka is supertrots op het resultaat!

Nu snel op de fiets om de vriendinnetjes uit te nodigen! Vrijdag vieren we feest met familie en vrienden. Een week later is het verjaardagsfeestje. Op mijn blog of op m’n Instagram kom je vast kiekjes tegen van deze feestelijkheden!


Wil je ook zo’n handig en superleuk stempelsetje bestellen van Studio Stationery? Kijk dan hier (klik). Het setje is er ook in hoofdletters en er is ook een doosje met cijfers. Om de stempels zit een prachtig houtendoosje. Bij Studio Stationery koop je ook andere spulletjes om je kaarten mee te versieren!

Tags:
3 Reacties
 • STIJL bij Willeke

  10 oktober 2013 op 14:05 Beantwoorden

  owh wat een creativiteit heeft je meisje zeg!!! Erg leuk!!!

  Fijne verjaardag voor Jelka toegewenst!!

  Groetjes Willeke

  • Elske

   14 oktober 2013 op 19:28 Beantwoorden

   Dank je wel Willeke! Jelka haar verjaardag was een groot feest. Nu het kinderfeestje nog, maar dat gaat vast en zeker ook goed komen!

 • Esther

  17 maart 2014 op 14:58 Beantwoorden

  Heel leuk het resultaat! Ik vroeg me af waar je het leuke stempeldoosje hebt gevonden.
  Zou dolgraag ook 1tje bemachtigen. Alvast bedankt. groetjes Esther

Schrijf een reactie