11 oktober 2008: een stralende herfstdag was het toen Jelka ter wereld kwam. Gister vierden we op een regenachtige, stormachtige dag haar 5e verjaardag. Maar het weer was helemaal niet belangrijk; want het was feest! ’s Ochtends vroeg maakte Yfke heel zachtjes haar jarige zus wakker en wij gingen met de cadeaus naar haar kamertje. Daarna de feesthoed op en trakteren op school. ’s Middags het huis vol met familie en vrienden. Het was een gezellige boel met veel cadeaus, taart en een stapel pannenkoeken eten met neefjes en nichtjes. Een super verjaardag!
Het Taartmoment was prachtig. Jelka op de stoel en, door de verlegenheid hand in hand met ons, toegezongen worden door het bezoek. En daarna natuurlijk aftellen en de kaarsjes uitblazen (en weer aansteken en nog een keer uitblazen, en nog een keer). Make a wish!

’s Avonds rond de keukentafel dronken we met vrienden en vriendinnen nog een borrel op mijn aanstaande verjaardag. Een super fijne dag! De ‘day after’ is minstens zo fijn: we drinken koffie, nemen (vooruit) nog een stukje taart, de dames spelen met de cadeaus, houden disco met de nieuwe cd-speler, discolamp en de cd van Kinderen voor Kinderen.

Voor de jarige Jet maakte ik voor haar verjaardag een ontwerp. Met de wens dat ze later gaat worden wie ze zelf wil zijn. Allerliefste Jelka, duizend zoenen voor jou!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

4 Reacties

    • Dank je Marjon! Ja die cd is echt een superhit hier. Zelfs Yfke zingt uit volle borst mee! Sinterklaas kan vast wel beginnen met zijn inkopen 😉

Laat een reactie achter