De weken vliegen voorbij. Afgelopen week was een bijzondere. Eén van mijn beste vriendinnen trouwde met haar grote liefde (en de gelukkige is ook een van onze vrienden!) en wij mochten er getuige van zijn (dag 34). Een heel speciale dag waarvan ik later nog iets meer zal laten zien.

Nu de dagen al snel korter worden is het op mijn werkdagen best lastig om foto’s te maken. ik ben benieuwd hoe het gaat als het straks echt al om 17.00 donker begint te worden. Tot nu toe lukt het negen van de tien keer om elke dag een ‘verse’ foto te posten op #100daysofsisters, want dat is toch echt het leukste!

Op de blogs van Maike Keuben en Eef Ouwehand vind je leuke en handige tips over wat je met Instagram foto’s kan doen. Afdrukken in bijvoorbeeld een mooi fotoboek, op magneten, op woodblocks of een kalander. Mijn favoriet is de poster van Prinstagram met al mijn 100 foto’s van dit geweldige project!

Elke week vind je hier een weekoverzicht van mijn #100daysofsisters. Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter