Mijn lievelingsfoto van deze week is deze (dag 23). Aan het eind van de maandagmiddag de famkes weer ophalen bij Pake en Beppe. Een waardevolle foto voor later.

 

Vorige week deed ik op twitter een oproepje voor quotes over zussen. Van Welmoed kreeg ik de tip van het liedje van Terence Trent D’Arby – dance little sister. (Als je niet meer weet hoe dit liedje gaat, bekijk het hier.) Ik vond het een erg leuke suggestie en maakte er een ontwerp van voor #100daysofsisters. Bedankt Welmoed!

 

Heb je ook nog een tip voor een leuke zussenquote? Ik hoor het graag van je!

De duizendste foto is inmiddels gemaakt voor #100daysofsisters! Volg de laatste updates op de 100 days of-Facebookpagina. Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra
Deze hartverwarmende foto-uitdaging is een initiatief van Wimke en mij: 100 dagen lang elke dag een zussenfoto op Instagram.

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

  1. Toen mijn meiden nog kleiner waren zei ik vaak, als ze afscheid van elkaar namen: "en een kus voor je zus". Weet niet of je er wat mee kan, maar het 'bekt' zo lekker;)

    Leuke blog heb je, ik blijf maar lezen!
    Groetjes, Saskia

Laat een reactie achter