Klik op Instagram op de hashtag #100daysofsisters en op dit moment verschijnen er al 260 foto’s van alle deelnemers aan deze foto-uitdaging! Te gek dat er zoveel deelnemers zijn en wat een feest om de kiekjes te bekijken. Prachtig!

Afgelopen donderdag maakten Wimke en ik een Facebookpagina aan voor #100daysofsisters. We gaan hier mooie foto’s posten, tips geven om de uitdaging vol te houden en het lijkt ons leuk om af en toe één van de deelnemers in het zonnetje te zetten. Eentje om te liken (klik)! En: meedoen kan nog steeds! Post je zussenfoto op Instagram met hashtag #100daysofsisters en zet het dagnummer erbij.

 

De eerste week elke dag een foto maken van de zusjes is alweer voorbij en het is echt nog leuker om te doen dan ik had verwacht. Als je eens goed oplet, dan komen er dagelijks heel veel mooie zussenmomentjes voorbij die de moeite waard zijn om op de gevoelige plaat vast te leggen.

 

Soms moet je echt nét raak schieten met een foto. Zo ook bij mijn foto nummer 5. Ik hoorde de famkes spelen en Jelka pakte een boek van Jip en Janneke om Yfke voor te ‘lezen’ (lees: verhaaltje te verzinnen). Heel lief, dus ik greep mijn kans en nam een foto. Het volgende moment had Yfke er alweer genoeg van en riep: ‘EINDE!’. Jelka klapte het boek weer dicht en voorbij was het moment. Net op tijd ;).
Vandaag maakte ik mijn mooiste foto tot nu toe. Bij de schuurdeuren van de boerderij van pake Ruurd schoot ik nummer 8 vlak voor de famkes naar binnen gingen.
Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra
Op naar week 2!
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter